טופו וירקות בקארי ירוק

תבשיל תאילנדי מנחם ומשביע של טופו וירקות בקארי ירוק שמכינים ב-10 דקות עבודה. אורז בצד ויש לכם ארוחת ערב בריאה וטעימה
תבשיל תאילנדי מנחם ומשביע של טופו וירקות בקארי ירוק שמכינים ב-10 דקות עבודה. אורז בצד ויש לכם ארוחת ערב בריאה וטעימה
  • זהר לוסטיגר-בשן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    28 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 382.4 קק״ל 1529.6 קק״ל
    פחמימות 28.4 גרם 113.4 גרם
    שומן 26.1 גרם 104.4 גרם
    נתרן 568.8 מ״ג 2275.3 מ״ג
    חלבון 11.0 גרם 44.2 גרם
    סיבים תזונתיים 10.1 גרם 40.5 גרם
    שומן רווי 21.5 גרם 85.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 129.7 מ״ג 518.9 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 16.0 מ״ג
    אשלגן 857.9 מ״ג 3431.5 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    28 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 382.4 קק״ל 1529.6 קק״ל
    פחמימות 28.4 גרם 113.4 גרם
    שומן 26.1 גרם 104.4 גרם
    נתרן 568.8 מ״ג 2275.3 מ״ג
    חלבון 11.0 גרם 44.2 גרם
    סיבים תזונתיים 10.1 גרם 40.5 גרם
    שומן רווי 21.5 גרם 85.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 129.7 מ״ג 518.9 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 16.0 מ״ג
    אשלגן 857.9 מ״ג 3431.5 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
זהר לוסטיגר-בשן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. משמנים סיר רחב באמצעות תרסיס שמן קנולה ומטגנים את משחת הקארי כ-30 שניות, לפתיחת הטעמים.
  2. מכים בלמון גראס באמצעות פטיש שניצלים או מערוך וקוצצים גס.

    מכים בלמון גראס באמצעות פטיש שניצלים לשחרור הטעמים. צילום: אפיק גבאי
    מכים בלמון גראס באמצעות פטיש שניצלים לשחרור הטעמים. צילום: אפיק גבאי

  3. קולפים וקוצצים דק את השום והג’ינג’ר.
  4. קולפים וקוצצים דק את הבצל, חותכים את הטופו והחציל לקוביות.
  5. מפרידים את הכרובית לפרחים.
  6. מוסיפים לסיר את השום, הג’ינג’ר, הבצל והלמון גראס ומטגנים 3-4 דקות.
  7. מוסיפים את הטופו, הכרובית, החציל והאפונה ומבשלים שתי דקות נוספות.

    מוסיפים את הטופו. צילום: אפיק גבאי
    מוסיפים את הטופו. צילום: אפיק גבאי

  8. מוסיפים את המים, נוזל הקוקוס והסוכר, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ-10 דקות. מוסיפים את מיץ הלימון והכוסברה, מערבבים ומגישים עם אורז.

צילום: אפיק גבאי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טופו וירקות בקארי ירוק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות