-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 382.4 קק״ל 1529.6 קק״לפחמימות 28.4 גרם 113.4 גרםשומן 26.1 גרם 104.4 גרםנתרן 568.8 מ״ג 2275.3 מ״גחלבון 11.0 גרם 44.2 גרםסיבים תזונתיים 10.1 גרם 40.5 גרםשומן רווי 21.5 גרם 85.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 129.7 מ״ג 518.9 מ״גברזל 4.0 מ״ג 16.0 מ״גאשלגן 857.9 מ״ג 3431.5 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 7.4 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות28 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 382.4 קק״ל 1529.6 קק״לפחמימות 28.4 גרם 113.4 גרםשומן 26.1 גרם 104.4 גרםנתרן 568.8 מ״ג 2275.3 מ״גחלבון 11.0 גרם 44.2 גרםסיבים תזונתיים 10.1 גרם 40.5 גרםשומן רווי 21.5 גרם 85.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 129.7 מ״ג 518.9 מ״גברזל 4.0 מ״ג 16.0 מ״גאשלגן 857.9 מ״ג 3431.5 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 7.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 382 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 כפות ממרח קארי ירוק
-
2 שיני שום
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 בצל בינוני
-
1 גבעול למון גראס
-
200 גרם טופו
-
1/2 כרובית בינונית
-
1 חציל קטן
-
2 כוסות אפונה ירוקה קפואה
-
1כוס או 240 מ"ל מים
-
1קופסת שימורים או 400 מ"ל חלב קוקוס
-
1/2 צרור כוסברה
-
2 כפות מיץ לימון
אופן הכנה
- משמנים סיר רחב באמצעות תרסיס שמן קנולה ומטגנים את משחת הקארי כ-30 שניות, לפתיחת הטעמים.
- מכים בלמון גראס באמצעות פטיש שניצלים או מערוך וקוצצים גס.
- קולפים וקוצצים דק את השום והג’ינג’ר.
- קולפים וקוצצים דק את הבצל, חותכים את הטופו והחציל לקוביות.
- מפרידים את הכרובית לפרחים.
- מוסיפים לסיר את השום, הג’ינג’ר, הבצל והלמון גראס ומטגנים 3-4 דקות.
- מוסיפים את הטופו, הכרובית, החציל והאפונה ומבשלים שתי דקות נוספות.
- מוסיפים את המים, נוזל הקוקוס והסוכר, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ-10 דקות. מוסיפים את מיץ הלימון והכוסברה, מערבבים ומגישים עם אורז.
צילום: אפיק גבאי
אופן הכנה
- משמנים סיר רחב באמצעות תרסיס שמן קנולה ומטגנים את משחת הקארי כ-30 שניות, לפתיחת הטעמים.
- מכים בלמון גראס באמצעות פטיש שניצלים או מערוך וקוצצים גס.
- קולפים וקוצצים דק את השום והג’ינג’ר.
- קולפים וקוצצים דק את הבצל, חותכים את הטופו והחציל לקוביות.
- מפרידים את הכרובית לפרחים.
- מוסיפים לסיר את השום, הג’ינג’ר, הבצל והלמון גראס ומטגנים 3-4 דקות.
- מוסיפים את הטופו, הכרובית, החציל והאפונה ומבשלים שתי דקות נוספות.
- מוסיפים את המים, נוזל הקוקוס והסוכר, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ-10 דקות. מוסיפים את מיץ הלימון והכוסברה, מערבבים ומגישים עם אורז.
צילום: אפיק גבאי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן