טוסט קרואסון עם ביצת עין ממש כמו בפריז

תמרה אהרוני מסדרת לכם ארוחת בוקר צרפתית בלי לעלות על מטוס - טוסט קרואסון פריך עם גבינה מומסת ועגבנייה ומעל הכול ביצת עין עם חלמון נשפך
תמרה אהרוני מסדרת לכם ארוחת בוקר צרפתית בלי לעלות על מטוס - טוסט קרואסון פריך עם גבינה מומסת ועגבנייה ומעל הכול ביצת עין עם חלמון נשפך
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    78 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 995.7 קק״ל 1991.4 קק״ל
    פחמימות 77.5 גרם 155.0 גרם
    שומן 58.5 גרם 117.0 גרם
    נתרן 978.1 מ״ג 1956.2 מ״ג
    חלבון 37.9 גרם 75.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 31.6 גרם 63.3 גרם
    כולסטרול 308.3 מ״ג 616.6 מ״ג
    סידן 485.3 מ״ג 970.6 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 866.0 מ״ג 1732.0 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    78 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 995.7 קק״ל 1991.4 קק״ל
    פחמימות 77.5 גרם 155.0 גרם
    שומן 58.5 גרם 117.0 גרם
    נתרן 978.1 מ״ג 1956.2 מ״ג
    חלבון 37.9 גרם 75.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 31.6 גרם 63.3 גרם
    כולסטרול 308.3 מ״ג 616.6 מ״ג
    סידן 485.3 מ״ג 970.6 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 866.0 מ״ג 1732.0 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. פורסים את הקרואסונים לרוחבם.
  3. מגררים בפומפייה את גבינת הקשקבל.
  4. פורסים את העגבניות לפרוסות דקות.
  5. מורחים את הפסטו על הקרואסונים, מפזרים עליהם את הגבינה, מניחים פרוסות עגבנייה, מכסים עם החלק העליון ומסדרים בתבנית.
  6. אופים בתנור החם 10 דקות.
  7. בזמן האפייה, מטגנים במחבת ביצי עין עד שמוכנות לפי מידת העשייה הרצויה. מניחים את ביצי העין על הקרואסון החם ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טוסט קרואסון עם ביצת עין ממש כמו בפריז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות