טבעות בצל ממולאות בגבינה של ישראל אהרוני

כאילו שטבעות בצל לא היו מושחתות מספיק, אהרוני מפנק אותנו במתכון של טבעות בצל ממולאות בגבינה נמסה שפשוט אי אפשר לעמוד בפניהן
כאילו שטבעות בצל לא היו מושחתות מספיק, אהרוני מפנק אותנו במתכון של טבעות בצל ממולאות בגבינה נמסה שפשוט אי אפשר לעמוד בפניהן
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    61 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 648.8 קק״ל 2595.0 קק״ל
    פחמימות 61.2 גרם 244.9 גרם
    שומן 36.9 גרם 147.6 גרם
    נתרן 1301.8 מ״ג 5207.3 מ״ג
    חלבון 8.4 גרם 33.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 22.9 גרם
    כולסטרול 23.7 מ״ג 94.6 מ״ג
    סידן 42.9 מ״ג 171.7 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 462.8 מ״ג 1851.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    61 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 648.8 קק״ל 2595.0 קק״ל
    פחמימות 61.2 גרם 244.9 גרם
    שומן 36.9 גרם 147.6 גרם
    נתרן 1301.8 מ״ג 5207.3 מ״ג
    חלבון 8.4 גרם 33.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 22.9 גרם
    כולסטרול 23.7 מ״ג 94.6 מ״ג
    סידן 42.9 מ״ג 171.7 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 462.8 מ״ג 1851.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר או במחבת רחבה.
  2. קולפים ופורסים את הבצל לטבעות רחבות ומפרידים אותן אחת מהשנייה.
  3. חותכים את הגבינה לרצועות ברוחב הטבעות.
  4. מניחים טבעת בצל קטנה בתוך טבעת גדולה יותר, וביניהן משחילים רצועת גבינה.
  5. מערבבים את חומרי הבלילה לתערובת סמיכה.
  6. טובלים את הטבעות הממולאות בבלילה ולאחר מכן בפנקו ומטגנים בשמן עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג.
  7. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומגישים לצד הטבעות בצל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טבעות בצל ממולאות בגבינה של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות