טבעות בצל ממולאות בגבינה של ישראל אהרוני
כאילו שטבעות בצל לא היו מושחתות מספיק, אהרוני מפנק אותנו במתכון של טבעות בצל ממולאות בגבינה נמסה שפשוט אי אפשר לעמוד בפניהן
כאילו שטבעות בצל לא היו מושחתות מספיק, אהרוני מפנק אותנו במתכון של טבעות בצל ממולאות בגבינה נמסה שפשוט אי אפשר לעמוד בפניהן
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 648.8 קק״ל 2595.0 קק״לפחמימות 61.2 גרם 244.9 גרםשומן 36.9 גרם 147.6 גרםנתרן 1301.8 מ״ג 5207.3 מ״גחלבון 8.4 גרם 33.6 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.5 גרםשומן רווי 5.7 גרם 22.9 גרםכולסטרול 23.7 מ״ג 94.6 מ״גסידן 42.9 מ״ג 171.7 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 462.8 מ״ג 1851.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות61 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 648.8 קק״ל 2595.0 קק״לפחמימות 61.2 גרם 244.9 גרםשומן 36.9 גרם 147.6 גרםנתרן 1301.8 מ״ג 5207.3 מ״גחלבון 8.4 גרם 33.6 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.5 גרםשומן רווי 5.7 גרם 22.9 גרםכולסטרול 23.7 מ״ג 94.6 מ״גסידן 42.9 מ״ג 171.7 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 462.8 מ״ג 1851.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 649 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 בצלים בינוניים
-
6 פרוסות גבינת קשקבל
בלילה
-
1 כוס קמח תופח
-
3 כפות קורנפלור
-
1 1/2 כוסות מים קרים
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כוס פירורי פנקו
רוטב
-
1 כוס מיונז
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
2 כפות קטשופ
-
2 כפות רסק עגבניות
טיגון
אופן הכנה
- מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר או במחבת רחבה.
- קולפים ופורסים את הבצל לטבעות רחבות ומפרידים אותן אחת מהשנייה.
- חותכים את הגבינה לרצועות ברוחב הטבעות.
- מניחים טבעת בצל קטנה בתוך טבעת גדולה יותר, וביניהן משחילים רצועת גבינה.
- מערבבים את חומרי הבלילה לתערובת סמיכה.
- טובלים את הטבעות הממולאות בבלילה ולאחר מכן בפנקו ומטגנים בשמן עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומגישים לצד הטבעות בצל.
אופן הכנה
- מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר או במחבת רחבה.
- קולפים ופורסים את הבצל לטבעות רחבות ומפרידים אותן אחת מהשנייה.
- חותכים את הגבינה לרצועות ברוחב הטבעות.
- מניחים טבעת בצל קטנה בתוך טבעת גדולה יותר, וביניהן משחילים רצועת גבינה.
- מערבבים את חומרי הבלילה לתערובת סמיכה.
- טובלים את הטבעות הממולאות בבלילה ולאחר מכן בפנקו ומטגנים בשמן עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומגישים לצד הטבעות בצל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן