טארט שוקולד וקוקוס כשר לפסח שלא תוכלו להפסיק לאכול

מחפשים עוגה שתרשים את האורחים בליל הסדר? קרין גורן מלמדת איך מכינים טארט שוקולד וקוקוס מושלם בלי טיפה של קמח
מחפשים עוגה שתרשים את האורחים בליל הסדר? קרין גורן מלמדת איך מכינים טארט שוקולד וקוקוס מושלם בלי טיפה של קמח
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    40 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 494.0 קק״ל 3952.0 קק״ל
    פחמימות 40.2 גרם 321.9 גרם
    שומן 32.6 גרם 260.8 גרם
    נתרן 63.8 מ״ג 510.8 מ״ג
    חלבון 8.6 גרם 69.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 47.8 גרם
    שומן רווי 19.5 גרם 155.8 גרם
    כולסטרול 113.1 מ״ג 904.7 מ״ג
    סידן 121.4 מ״ג 971.4 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 32.9 מ״ג
    אשלגן 422.4 מ״ג 3379.4 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 13.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    40 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 494.0 קק״ל 3952.0 קק״ל
    פחמימות 40.2 גרם 321.9 גרם
    שומן 32.6 גרם 260.8 גרם
    נתרן 63.8 מ״ג 510.8 מ״ג
    חלבון 8.6 גרם 69.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 47.8 גרם
    שומן רווי 19.5 גרם 155.8 גרם
    כולסטרול 113.1 מ״ג 904.7 מ״ג
    סידן 121.4 מ״ג 971.4 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 32.9 מ״ג
    אשלגן 422.4 מ״ג 3379.4 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 13.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תבנית טארט 22 ס"מ

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן. מפרידים את הביצים.
  2. בקערה מערבבים היטב את החלבונים עם הסוכר והקוקוס.
  3. מהדקים את התערובת בידיים לתחתית ולדפנות של התבנית עם תחתית נשלפת.
  4. בקערה טורפים את הממרח והשמנת המתוקה. אם התערובת עדיין לא אחידה, מעבירים לחימום של 30 שניות במיקרוגל וטורפים שוב .מוסיפים את החלמונים וטורפים לאיחוד.
  5. מוזגים את המלית מעל בסיס הקוקוס ואופים 25-20 דקות, להתייצבות. המלית תהיה מעט רוטטת וזה בסדר. מצננים ושומרים במקרר.
  6. מחממים במיקרוגל את השוקולד עם השמנת המתוקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק.
  7. מוזגים את הרוטב מעל העוגה, מקררים כ- 20 דקות, פורסים בסכין ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טארט שוקולד וקוקוס כשר לפסח שלא תוכלו להפסיק לאכול

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות