טארט לימון ותותים שמתאים לארוחה חורפית

איילת הירשמן מחליטה לשדרג את הטארט הקבוע שלה ולהכין טארט לימון ותותים שמתאים לאירוח משגע בימי החורף, כשהתותים בשיאם. רק מכינים כוס תה ונהנים מביס מתוק
איילת הירשמן מחליטה לשדרג את הטארט הקבוע שלה ולהכין טארט לימון ותותים שמתאים לאירוח משגע בימי החורף, כשהתותים בשיאם. רק מכינים כוס תה ונהנים מביס מתוק
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 2]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • פחמימות
    575 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3761.9 קק״ל 3761.9 קק״ל
    פחמימות 574.8 גרם 574.8 גרם
    שומן 184.7 גרם 184.7 גרם
    נתרן 562.6 מ״ג 562.6 מ״ג
    חלבון 76.2 גרם 76.2 גרם
    סיבים תזונתיים 11.7 גרם 11.7 גרם
    שומן רווי 100.7 גרם 100.7 גרם
    כולסטרול 1328.6 מ״ג 1328.6 מ״ג
    סידן 1348.8 מ״ג 1348.8 מ״ג
    ברזל 7.0 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 2266.3 מ״ג 2266.3 מ״ג
    אבץ 9.1 מ״ג 9.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • פחמימות
    575 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3761.9 קק״ל 3761.9 קק״ל
    פחמימות 574.8 גרם 574.8 גרם
    שומן 184.7 גרם 184.7 גרם
    נתרן 562.6 מ״ג 562.6 מ״ג
    חלבון 76.2 גרם 76.2 גרם
    סיבים תזונתיים 11.7 גרם 11.7 גרם
    שומן רווי 100.7 גרם 100.7 גרם
    כולסטרול 1328.6 מ״ג 1328.6 מ״ג
    סידן 1348.8 מ״ג 1348.8 מ״ג
    ברזל 7.0 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 2266.3 מ״ג 2266.3 מ״ג
    אבץ 9.1 מ״ג 9.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה חגיגית
איילת הירשמן
X

1 דירג [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


תבנית טארט 22 ס"מ

בצק פריך

מלית לימון

תותים

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות. משמנים את התבנית בחמאה רכה או בתרסיס שמן ומרפדים בנייר אפייה.
  2. מכינים בצק פריך: שמים בקערת מעבד המזון (או המיקסר) חמאה רכה, סוכר וקמח ומעבדים רק עד שמתקבל בצק אחיד ורך. מעבירים את הבצק לתבנית ומשטחים אותו כך שתתקבל שכבה אחידה.
  3. אופים 15 דקות, עד שהבצק מתייצב ומתקשה. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין. לא מכבים את התנור.
  4. מכינים את מלית הלימון: שמים בקערה את החלב המרוכז הממותק, החלמונים, מיץ הלימון וגרידת הלימון וטורפים במטרפה ידנית עד שהמלית אחידה.
  5. כאשר שכבת הבצק מצוננת לחלוטין יוצקים לתוכה את המלית.
  6. אופים את שכבת הבצק עם מלית הלימון 15-20 דקות, עד ששכבת הלימון מתייצבת ומתחילה להזהיב קלות. מוציאים מהתנור ומצננים בטמפרטורת החדר 15 דקות.
  7. מרכיבים את הטארט: שמים את התותים והריבה בקערת מעבד המזון (או הבלנדר) וטוחנים למחית חלקה. מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
  8. בעזרת כפית, מניחים על קרם הלימון תלוליות ממחית התות, במרווחים של כמה ס”מ זו מזו ובעזרת שיפוד עץ מציירים עם מחית התות בעדינות בחלק העליון של קרם הלימון, בכמה תנועות קלות, כך שתתקבל דוגמת שיש.
  9. מאחסנים 4 שעות לפחות (עד לילה שלם) במקרר. הטארט במיטבו  כששכבת הלימון-תות יציבה מאוד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טארט לימון ותותים שמתאים לארוחה חורפית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות