טארט שוקולד טבעוני ללא אפייה
אולגה טוכשר מכינה טארט שוקולד טבעוני שהוא גם יפה, גם טעים וגם ממש פשוט להכנה. קינוח שוקולדי במיוחד בלי טיפת חלב או שמנת ובלי אפייה
אולגה טוכשר מכינה טארט שוקולד טבעוני שהוא גם יפה, גם טעים וגם ממש פשוט להכנה. קינוח שוקולדי במיוחד בלי טיפת חלב או שמנת ובלי אפייה
- אולגה טוכשר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 655.6 קק״ל 2622.3 קק״לפחמימות 80.9 גרם 323.7 גרםשומן 29.7 גרם 118.9 גרםנתרן 219.9 מ״ג 879.5 מ״גחלבון 16.6 גרם 66.6 גרםסיבים תזונתיים 11.1 גרם 44.4 גרםשומן רווי 17.5 גרם 69.9 גרםכולסטרול 1.0 מ״ג 4.0 מ״גסידן 107.4 מ״ג 429.6 מ״גברזל 6.2 מ״ג 24.7 מ״גאשלגן 832.8 מ״ג 3331.3 מ״גאבץ 3.4 מ״ג 13.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
פחמימות81 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 655.6 קק״ל 2622.3 קק״לפחמימות 80.9 גרם 323.7 גרםשומן 29.7 גרם 118.9 גרםנתרן 219.9 מ״ג 879.5 מ״גחלבון 16.6 גרם 66.6 גרםסיבים תזונתיים 11.1 גרם 44.4 גרםשומן רווי 17.5 גרם 69.9 גרםכולסטרול 1.0 מ״ג 4.0 מ״גסידן 107.4 מ״ג 429.6 מ״גברזל 6.2 מ״ג 24.7 מ״גאשלגן 832.8 מ״ג 3331.3 מ״גאבץ 3.4 מ״ג 13.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 656 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קלתיות
-
1/2 כוס קוקוס טחון
-
10גרם או 1 כף אבקת קקאו
-
1 כוס חמוציות מיובשות
-
2 כפות סירופ מייפל
-
1 כף שמן קוקוס
-
1 קורט מלח דק
מלית שוקולד
-
340גרם או 1 חבילה טופו משי (סילקן) רך
-
200 גרם שוקולד מריר
-
2 כפות סירופ מייפל
קישוט
-
1 חופן דובדבנים טריים
-
1 חופן תותים
אופן הכנה
- מכינים קלתיות: מניחים בקערת מעבד מזון את כל המרכיבים למעט המים ומעבדים בפולסים עד שמתקבלת תערובת אחידה ודביקה. אם היא לא דביקה מספיק, מוסיפים כפית מים.
- מעבירים את התערובת לתבניות טארט ומהדקים היטב לתחתית ולדפנות. מעבירים למקפיא ל-10 דקות לפחות.
- בינתיים מכינים מלית שוקולד: ממיסים שוקולד מריר במיקרוגל או על באן מארי.
- מסננים טופו רך מהנוזלים ומניחים בקערת מעבד המזון. מוסיפים את השוקולד המומס ומעבדים עד שמתקבלת מלית חלקה.
- יוצקים את המלית לתוך הקלתיות ומעבירים לקירור ל-20 דקות עד שהיא מתייצבת.
- מקשטים בפירות ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים קלתיות: מניחים בקערת מעבד מזון את כל המרכיבים למעט המים ומעבדים בפולסים עד שמתקבלת תערובת אחידה ודביקה. אם היא לא דביקה מספיק, מוסיפים כפית מים.
- מעבירים את התערובת לתבניות טארט ומהדקים היטב לתחתית ולדפנות. מעבירים למקפיא ל-10 דקות לפחות.
- בינתיים מכינים מלית שוקולד: ממיסים שוקולד מריר במיקרוגל או על באן מארי.
- מסננים טופו רך מהנוזלים ומניחים בקערת מעבד המזון. מוסיפים את השוקולד המומס ומעבדים עד שמתקבלת מלית חלקה.
- יוצקים את המלית לתוך הקלתיות ומעבירים לקירור ל-20 דקות עד שהיא מתייצבת.
- מקשטים בפירות ומגישים.
הערות
- מומלץ להשתמש בתבניות טארט עם תחתיות מתפרקות
- במקום טארטים אישיים אפשר להכין טארט אחד בקוטר 20 ס"מ
הערות
- מומלץ להשתמש בתבניות טארט עם תחתיות מתפרקות
- במקום טארטים אישיים אפשר להכין טארט אחד בקוטר 20 ס"מ
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (0)
קטגוריות
- ארוחה חגיגית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- בראנץ'
- יום האהבה
- מסיבת יום הולדת
- מסיבת רווקות
- מתכון מנצח - גרסת הבלוגרים
- מתכונים בריאים
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים ללא לקטוז
- עוגות
- עוגות שוקולד
- פאי וטארט (מתוקים)
- צמחוני
- קינוחי פרווה
- קינוחי שוקולד
- קינוחים
- קינוחים אישיים
- קינוחים טבעוניים
- קינוחים ללא גלוטן
- תוכניות בישול ואפייה