חצילים ממולאים בשר של אהרוני

ישראל ותמרה אהרוני משדכים בין חצילים לבשר במנה חגיגית, מרשימה ומיוחדת: חצילים ממולאים בשר. מכינים טחינה ליד ואתם מסודרים
ישראל ותמרה אהרוני משדכים בין חצילים לבשר במנה חגיגית, מרשימה ומיוחדת: חצילים ממולאים בשר. מכינים טחינה ליד ואתם מסודרים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    26 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 673.5 קק״ל 3367.4 קק״ל
    פחמימות 26.1 גרם 130.3 גרם
    שומן 49.8 גרם 248.9 גרם
    נתרן 1500.8 מ״ג 7504.1 מ״ג
    חלבון 41.4 גרם 207.0 גרם
    סיבים תזונתיים 13.3 גרם 66.4 גרם
    שומן רווי 12.0 גרם 60.1 גרם
    כולסטרול 120.4 מ״ג 602.0 מ״ג
    סידן 67.9 מ״ג 339.7 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 23.1 מ״ג
    אשלגן 1454.2 מ״ג 7271.2 מ״ג
    אבץ 8.6 מ״ג 42.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    26 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 673.5 קק״ל 3367.4 קק״ל
    פחמימות 26.1 גרם 130.3 גרם
    שומן 49.8 גרם 248.9 גרם
    נתרן 1500.8 מ״ג 7504.1 מ״ג
    חלבון 41.4 גרם 207.0 גרם
    סיבים תזונתיים 13.3 גרם 66.4 גרם
    שומן רווי 12.0 גרם 60.1 גרם
    כולסטרול 120.4 מ״ג 602.0 מ״ג
    סידן 67.9 מ״ג 339.7 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 23.1 מ״ג
    אשלגן 1454.2 מ״ג 7271.2 מ״ג
    אבץ 8.6 מ״ג 42.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

חצילים ממולאים

ציפוי ועיטור

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. קולפים לסירוגין את החצילים כך שנוצר פס שחור ופס לבן, מניחים בתבנית וקולים כ-20 דקות ורק עד לריכוך.
  3. קולפים את הבצל והשום.
  4. קוצצים את השום, צ’ילי, בצל וכוסברה. פורסים את העגבנייה.
  5. מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את השום, צ’ילי ובצל עד להזהבה.
  6. מוסיפים את הבשר, מלח ופלפל שחור וממשיכים לטגן תוך כדי שמפוררים את הבשר בעזרת כפות עץ.
  7. מוסיפים את הצנוברים והכוסברה וממשיכים לטגן.
  8. חורצים את החצילים לאורך וממלאים בנדיבות במלית הבשר. מסדרים בתוך התבנית ומניחים מעל כל חציל 2 פרוסות עגבנייה. יוצקים מעל מעט שמן זית ומפזרים מלח ופלפל שחור.
  9. מחזירים את התבנית לתנור ל-20 דקות נוספות.
  10. מגישים עם טחינה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חצילים ממולאים בשר של אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן
    טסטיק טסטיק

    יצאו לי חצילים סוף

    טסטיק טסטיק

    יצאו לי חצילים סוף

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות