חטיפי אורז קריספי ברוטב סויה וצ’ילי

משה שגב מכין מנה קלילה וכיפית של חטיפי אורז קריספי עם רוטב סויה וצ'ילי מתוק. מנה נהדרת מהמטבח האסייתי שמתאימה לטבעונים
משה שגב מכין מנה קלילה וכיפית של חטיפי אורז קריספי עם רוטב סויה וצ'ילי מתוק. מנה נהדרת מהמטבח האסייתי שמתאימה לטבעונים
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    38 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 639.4 קק״ל 2557.7 קק״ל
    פחמימות 38.0 גרם 151.9 גרם
    שומן 53.1 גרם 212.5 גרם
    נתרן 1118.3 מ״ג 4473.4 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 18.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 15.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.9 מ״ג 27.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 84.7 מ״ג 338.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    38 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 639.4 קק״ל 2557.7 קק״ל
    פחמימות 38.0 גרם 151.9 גרם
    שומן 53.1 גרם 212.5 גרם
    נתרן 1118.3 מ״ג 4473.4 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 18.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 15.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.9 מ״ג 27.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 84.7 מ״ג 338.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

חטיפי אורז

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מכינים את האורז: מחממים את שמן הזית בסיר בינוני. מוסיפים את האורז ומערבבים.
  3. יוצקים את המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עם מכסה סגור עד שהאורז רך ודביק.
  4. מוסיפים את הסוכר והחומץ, מערבבים, טועמים ומתקנים את התיבול.
  5. מעבירים את האורז לתבנית ומהדקים היטב על מנת לקבל צורה ישרה של פלטה. מקררים במשך 30 דקות ומוציאים כאשר האורז קר מאוד. חותכים לריבועים קטנים או מלבנים בעזרת סכין חדה.
  6. מחממים את השמן במחבת כבדה וצולים את הריבועים משני הצדדים עד שהם מזהיבים. מוציאים לנייר סופג.
  7. מכינים את הרוטב: מניחים בקערה את שני סוגי הסויה, מוסיפים את שמן השומשום ומערבבים.
  8. מעבירים את הרוטב לצלחות גדולות ועמוקות, מטביעים בחצי גובה את ריבועי האורז הפריכים ויוצקים מעל מעט רוטב צ’ילי. מגישים עם עלי כוסברה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חטיפי אורז קריספי ברוטב סויה וצ’ילי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות