זר סלט קפרזה ברוטב בלסמי מצומצם

שי-לי ליפא עם מתכון קצת אחר של סלט קפרזה איטלקי המוגש כזר חגיגי. משפדים את העגבניות והמוצרלה על שיפודי עץ ומגישים בליווי רוטב בלסמי
שי-לי ליפא עם מתכון קצת אחר של סלט קפרזה איטלקי המוגש כזר חגיגי. משפדים את העגבניות והמוצרלה על שיפודי עץ ומגישים בליווי רוטב בלסמי
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 24.9 קק״ל 996.4 קק״ל
    פחמימות 2.6 גרם 105.8 גרם
    שומן 1.2 גרם 48.9 גרם
    נתרן 77.2 מ״ג 3088.8 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 35.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.9 מ״ג 355.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 37.3 מ״ג 1490.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 24.9 קק״ל 996.4 קק״ל
    פחמימות 2.6 גרם 105.8 גרם
    שומן 1.2 גרם 48.9 גרם
    נתרן 77.2 מ״ג 3088.8 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 35.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.9 מ״ג 355.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 37.3 מ״ג 1490.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותים את עגבניות השרי.
  2. מכינים את הבלסמי: מחממים את החומץ הבלסמי והסוכר בקלחת על להבה בינונית ומערבבים עד שהסוכר נמס. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-15 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבלסמי מצטמצם ומתחיל להסמיך. שומרים בבקבוק לחיץ מחוץ למקרר עד חצי שנה.
  3. נועצים כל שיפוד ב-1/2 עגבנייה, כשהחלק החתוך כלפי מעלה ועלה בזיליקום, ומסיימים בכדור מוצרלה.
  4. יוצקים על כל השיפודים מעט שמן הזית, הבלסמי המצומצם, וזורים את המלח והפלפל.
  5. מניחים את השיפודים בתוך וואזה, כמו פרחים, ומגישים מייד.

הערות

  • לא מבשלים את הבלסמי עד הסמכה של ממש, כי הוא ממשיך להסמיך בקירור

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
זר סלט קפרזה ברוטב בלסמי מצומצם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות