העוגיות שכבשו את הרשת בסערה – עוגיות ניו יורק!
- מיקי שמו
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים0
-
הכנה 2 דק׳כולל
-
פחמימות0 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
למה עוגיות ניו יורק? כי ההשראה למתכון הזה הגיעה מהעוגיות הענקיות והשמנמנות שנולדו שם.
עוגייה שהיא בעצם קינוח בפני עצמו – פריכה מבחוץ, רכה מפנים ומפוצצות בתוספות שוות.
ובנינו, מי לא מפנטז עכשיו על איזו גיחה לחו״ל?
נכון, העוגיות האלו עצומות, אבל זה כל הקסם שלהן. אפשר להכין אותן בחצי הגודל, אבל זה לא אותו הדבר. סמכו עלי – כאן הגודל לגמרי קובע!
מבחינת תוספות, כל דבר הולך, כל עוד שומרים על אותם יחסים – שוקולד חלב, שוקולד לבן, אגוזי פקאן, אגוזי לוז, פיסטוק וכו׳.
שימו לב! אסור לדלג על שלב ההקפאה – אם הבצק המגולגל לא קפוא היטב, העוגייה משתטחת לחלוטין.
עוד טיפ קטן ממני: תכינו כמות ותקפיאו. ככה אפשר לאפות מתי שמתחשק וליהנות מעוגייה טרייה מתי שבא לכם. הכוונה היא להכין את הבצק, לכדרר ולהקפיא את הכדורים לפני האפייה, אז ברגע הנכון כשיתחשק לכם עוגייה חמה, כל שתצטרכו לעשות הוא לחמם תנור ולשלוף מהמקפיא כדור עוגיה חלומי.
העוגיות הכי טעימות כשהן חמות. אבל נשמרות היטב גם 3 ימים במיכל סגור. אפשר לתת חימום של מספר שניות במיקרוגל. ואם אתם בכלל רוצים לטוס עם זה, תוסיפו לצלחת כדור גלידה.
מרכיבים 0 | זמן הכנה 2 דק׳ | זמן כולל | קלוריות 0 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מאחדים את החמאה והסוכרים במהירות נמוכה-בינונית. לאחר איחוד מעלים מעט את המהירות ומוסיפים את הביצים ותמצית הוניל.
- בקערה נפרדת מנפים את הקמח, הקורנפלור ואבקת הסודה לשתייה. מוסיפים מלח ומערבבים.
- מנמיכים את מהירות המיקסר לנמוכה ומוסיפים את תערובת היבשים.
- קצת לפני שכל התערובת התאחדה, מוסיפים את אגוזי המלך והשוקולד המריר. מעבדים במיקסר עד לאיחוד. להיזהר לא לערבב את התערובת יותר מידי.
- יוצרים 15 כדורים במשקל 100 גרם כל אחד ומקפיאים לפחות שעה. ניתן לשמור בהקפאה ולאפות לפי הצורך.
- מחממים תנור ל-190 מעלות ואופים את העוגיות הקפואות כ-17 דקות עד שמזהיבות מעט.
- יש להמתין כ-10 דקות לפני שאוכלים. העוגיות הכי טעימות כשהן חמות. אבל נשמרות היטב גם 3 ימים במיכל סגור. אפשר לתת חימום של מספר שניות במיקרוגל.
רוצים עוד מתכונים של אייל רווח? כולם כאן!
אהה, ואם מתחשקת לכם עוגה באמת יפה לאירוע, אייל הוא הכתובת:
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מאחדים את החמאה והסוכרים במהירות נמוכה-בינונית. לאחר איחוד מעלים מעט את המהירות ומוסיפים את הביצים ותמצית הוניל.
- בקערה נפרדת מנפים את הקמח, הקורנפלור ואבקת הסודה לשתייה. מוסיפים מלח ומערבבים.
- מנמיכים את מהירות המיקסר לנמוכה ומוסיפים את תערובת היבשים.
- קצת לפני שכל התערובת התאחדה, מוסיפים את אגוזי המלך והשוקולד המריר. מעבדים במיקסר עד לאיחוד. להיזהר לא לערבב את התערובת יותר מידי.
- יוצרים 15 כדורים במשקל 100 גרם כל אחד ומקפיאים לפחות שעה. ניתן לשמור בהקפאה ולאפות לפי הצורך.
- מחממים תנור ל-190 מעלות ואופים את העוגיות הקפואות כ-17 דקות עד שמזהיבות מעט.
- יש להמתין כ-10 דקות לפני שאוכלים. העוגיות הכי טעימות כשהן חמות. אבל נשמרות היטב גם 3 ימים במיכל סגור. אפשר לתת חימום של מספר שניות במיקרוגל.
רוצים עוד מתכונים של אייל רווח? כולם כאן!
אהה, ואם מתחשקת לכם עוגה באמת יפה לאירוע, אייל הוא הכתובת:
שדגשדגשדגשד
תגובה (1)
מדהים!