המבורגר חריף עם פלפלוני חלפיניו
אוהבים אוכל פיקנטי? איילת הירשמן מכינה המבורגר חריף מכל הכיוונים - מוסיפים פלפלוני חלפיניו לתערובת הבשר ומגישים כתוספת בתוך הלחמנייה
אוהבים אוכל פיקנטי? איילת הירשמן מכינה המבורגר חריף מכל הכיוונים - מוסיפים פלפלוני חלפיניו לתערובת הבשר ומגישים כתוספת בתוך הלחמנייה
- איילת הירשמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 833.9 קק״ל 4169.4 קק״לפחמימות 28.4 גרם 142.2 גרםשומן 54.1 גרם 270.5 גרםנתרן 1913.3 מ״ג 9566.6 מ״גחלבון 56.4 גרם 282.0 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 17.2 גרםשומן רווי 16.6 גרם 83.1 גרםכולסטרול 172.0 מ״ג 860.0 מ״גסידן 60.6 מ״ג 302.8 מ״גברזל 5.3 מ״ג 26.7 מ״גאשלגן 884.0 מ״ג 4420.0 מ״גאבץ 10.4 מ״ג 52.2 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 35 דק׳כולל שעה ו-35 דק׳
-
פחמימות28 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 833.9 קק״ל 4169.4 קק״לפחמימות 28.4 גרם 142.2 גרםשומן 54.1 גרם 270.5 גרםנתרן 1913.3 מ״ג 9566.6 מ״גחלבון 56.4 גרם 282.0 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 17.2 גרםשומן רווי 16.6 גרם 83.1 גרםכולסטרול 172.0 מ״ג 860.0 מ״גסידן 60.6 מ״ג 302.8 מ״גברזל 5.3 מ״ג 26.7 מ״גאשלגן 884.0 מ״ג 4420.0 מ״גאבץ 10.4 מ״ג 52.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעה ו-35 דק׳ | קלוריות 834 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
המבורגר
-
1 ק"ג בשר בקר טחון
-
1 כפית חלפיניו ירוק כבוש
-
1 כפית חרדל דיז’ון
-
1/3 כוס שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כפית רוטב טבסקו
הגשה
-
5 לחמניות המבורגר בינוניות
-
2 עגבניות בינוניות
-
4 עלי חסה רומית
-
1 בצל סגול בינוני
-
1/4 כוס חומץ בן יין לבן
-
1/2 כוס חלפיניו ירוק כבוש
-
4 מלפפונים חמוצים בינוניים
-
1/2 כוס חרדל דיז’ון
אופן הכנה
- שמים את הבשר בקערה, מוסיפים מלח, פלפל, חרדל, טבסקו ופלפלוני חלפיניו כבושים קצוצים ויוצרים 5 קציצות שמנמנות. מקררים כשעה במקרר.
- מכינים את התוספות: פורסים את הבצל הסגול לפרוסות דקות ומשרים בקערה עם החומץ. מערבבים מדי פעם.
- פורסים עגבניות, חסה ומלפפונים חמוצים.
- מכינים קעריות עם פלפלוני חלפיניו כבושים ועם חרדל.
- חוצים את לחמניות ההמבורגר לשניים.
- מוציאים את הקציצות מהמקרר, מושחים בשמן זית מכל הצדדים.
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה. צולים את ההמבורגרים 3-4 דקות מכל צד לדרגת עשייה MR, ו-2 דקות נוספות לדרגת עשייה M.
- כשההמבורגרים מוכנים, צולים את לחמניות ההמבורגר באותה מחבת עד שמזהיבות.
- להגשה: מניחים קציצה בכל לחמנייה, מוסיפים פרוסות בצל, פרוסות עגבנייה, עלי חסה, חרדל, מלפפונים חמוצים ופלפלוני חלפיניו חריפים.
אופן הכנה
- שמים את הבשר בקערה, מוסיפים מלח, פלפל, חרדל, טבסקו ופלפלוני חלפיניו כבושים קצוצים ויוצרים 5 קציצות שמנמנות. מקררים כשעה במקרר.
- מכינים את התוספות: פורסים את הבצל הסגול לפרוסות דקות ומשרים בקערה עם החומץ. מערבבים מדי פעם.
- פורסים עגבניות, חסה ומלפפונים חמוצים.
- מכינים קעריות עם פלפלוני חלפיניו כבושים ועם חרדל.
- חוצים את לחמניות ההמבורגר לשניים.
- מוציאים את הקציצות מהמקרר, מושחים בשמן זית מכל הצדדים.
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה. צולים את ההמבורגרים 3-4 דקות מכל צד לדרגת עשייה MR, ו-2 דקות נוספות לדרגת עשייה M.
- כשההמבורגרים מוכנים, צולים את לחמניות ההמבורגר באותה מחבת עד שמזהיבות.
- להגשה: מניחים קציצה בכל לחמנייה, מוסיפים פרוסות בצל, פרוסות עגבנייה, עלי חסה, חרדל, מלפפונים חמוצים ופלפלוני חלפיניו חריפים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
ניסיון שישי
נראים יפים ומגרים רצה לנסות…