דלעת ערמונים צלויה עם רוטב יוגורט

כל כך קל להכין את התוספת הזו שלא תרצו להכין שום דבר אחר - דלעת ערמונים צלויה בתנור עם רוטב יוגורט ועירית. תמרה אהרוני מכינה אנטיפסטי מהדלעת הכי טעימה שיש
כל כך קל להכין את התוספת הזו שלא תרצו להכין שום דבר אחר - דלעת ערמונים צלויה בתנור עם רוטב יוגורט ועירית. תמרה אהרוני מכינה אנטיפסטי מהדלעת הכי טעימה שיש
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    35 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 247.4 קק״ל 989.7 קק״ל
    פחמימות 34.5 גרם 137.8 גרם
    שומן 10.1 גרם 40.4 גרם
    נתרן 412.9 מ״ג 1651.8 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 24.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.6 גרם
    כולסטרול 6.8 מ״ג 27.0 מ״ג
    סידן 206.6 מ״ג 826.2 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 1010.4 מ״ג 4041.4 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    35 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 247.4 קק״ל 989.7 קק״ל
    פחמימות 34.5 גרם 137.8 גרם
    שומן 10.1 גרם 40.4 גרם
    נתרן 412.9 מ״ג 1651.8 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 24.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.6 גרם
    כולסטרול 6.8 מ״ג 27.0 מ״ג
    סידן 206.6 מ״ג 826.2 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 1010.4 מ״ג 4041.4 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. חותכים את דלעת הערמונים לחצי ומרוקנים מגרעינים.
  3. מניחים בתבנית תנור את חצאי הדלעת כשצידם החצוי כלפי מעלה ומורחים אותם בשמן זית, ממליחים ומפלפלים, ומפזרים סוכר וטימין.
  4. אופים כ-40 דקות, או עד שהדלעת מתרככת.
  5. קוצצים דק את העירית ומערבבים בקערה את היוגורט עם העירית, ממליחים ומפלפלים.
  6. מעבירים את דלעת הערמונים הצלויה לצלחת הגשה, ממלאים כל חצי דלעת ברוטב היוגורט ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דלעת ערמונים צלויה עם רוטב יוגורט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות