דלעת ערמונים צלויה עם רוטב יוגורט
כל כך קל להכין את התוספת הזו שלא תרצו להכין שום דבר אחר - דלעת ערמונים צלויה בתנור עם רוטב יוגורט ועירית. תמרה אהרוני מכינה אנטיפסטי מהדלעת הכי טעימה שיש
כל כך קל להכין את התוספת הזו שלא תרצו להכין שום דבר אחר - דלעת ערמונים צלויה בתנור עם רוטב יוגורט ועירית. תמרה אהרוני מכינה אנטיפסטי מהדלעת הכי טעימה שיש
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 247.4 קק״ל 989.7 קק״לפחמימות 34.5 גרם 137.8 גרםשומן 10.1 גרם 40.4 גרםנתרן 412.9 מ״ג 1651.8 מ״גחלבון 6.2 גרם 24.9 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.5 גרםשומן רווי 2.4 גרם 9.6 גרםכולסטרול 6.8 מ״ג 27.0 מ״גסידן 206.6 מ״ג 826.2 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.8 מ״גאשלגן 1010.4 מ״ג 4041.4 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 50 דק׳
-
פחמימות35 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 247.4 קק״ל 989.7 קק״לפחמימות 34.5 גרם 137.8 גרםשומן 10.1 גרם 40.4 גרםנתרן 412.9 מ״ג 1651.8 מ״גחלבון 6.2 גרם 24.9 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.5 גרםשומן רווי 2.4 גרם 9.6 גרםכולסטרול 6.8 מ״ג 27.0 מ״גסידן 206.6 מ״ג 826.2 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.8 מ״גאשלגן 1010.4 מ״ג 4041.4 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 247 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 דלעת ערמונים בינוניות
-
3 כפות שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף תימין טרי
-
2 גביעי יוגורט 3%
-
1 צרור עירית
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- חותכים את דלעת הערמונים לחצי ומרוקנים מגרעינים.
- מניחים בתבנית תנור את חצאי הדלעת כשצידם החצוי כלפי מעלה ומורחים אותם בשמן זית, ממליחים ומפלפלים, ומפזרים סוכר וטימין.
- אופים כ-40 דקות, או עד שהדלעת מתרככת.
- קוצצים דק את העירית ומערבבים בקערה את היוגורט עם העירית, ממליחים ומפלפלים.
- מעבירים את דלעת הערמונים הצלויה לצלחת הגשה, ממלאים כל חצי דלעת ברוטב היוגורט ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- חותכים את דלעת הערמונים לחצי ומרוקנים מגרעינים.
- מניחים בתבנית תנור את חצאי הדלעת כשצידם החצוי כלפי מעלה ומורחים אותם בשמן זית, ממליחים ומפלפלים, ומפזרים סוכר וטימין.
- אופים כ-40 דקות, או עד שהדלעת מתרככת.
- קוצצים דק את העירית ומערבבים בקערה את היוגורט עם העירית, ממליחים ומפלפלים.
- מעבירים את דלעת הערמונים הצלויה לצלחת הגשה, ממלאים כל חצי דלעת ברוטב היוגורט ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן