דלעות צלויות בבהראט עם פסטו

תבשיל כתום, טעים ובריא, של מיני דלעות צלויות בבהרט, שמוגשות עם רוטב פסטו, פטה ויוגורט. מתאים לארוחת החג בשבועות.
תבשיל כתום, טעים ובריא, של מיני דלעות צלויות בבהרט, שמוגשות עם רוטב פסטו, פטה ויוגורט. מתאים לארוחת החג בשבועות.
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    17
  • הכנה שעה
    כולל שעה
  • פחמימות
    22 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 868.2 קק״ל 3472.6 קק״ל
    פחמימות 21.8 גרם 87.0 גרם
    שומן 81.9 גרם 327.7 גרם
    נתרן 1269.4 מ״ג 5077.6 מ״ג
    חלבון 16.3 גרם 65.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 23.7 גרם
    שומן רווי 11.2 גרם 44.6 גרם
    כולסטרול 7.1 מ״ג 28.5 מ״ג
    סידן 307.7 מ״ג 1230.9 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 19.7 מ״ג
    אשלגן 952.9 מ״ג 3811.6 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה שעה
    כולל שעה
  • פחמימות
    22 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 868.2 קק״ל 3472.6 קק״ל
    פחמימות 21.8 גרם 87.0 גרם
    שומן 81.9 גרם 327.7 גרם
    נתרן 1269.4 מ״ג 5077.6 מ״ג
    חלבון 16.3 גרם 65.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 23.7 גרם
    שומן רווי 11.2 גרם 44.6 גרם
    כולסטרול 7.1 מ״ג 28.5 מ״ג
    סידן 307.7 מ״ג 1230.9 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 19.7 מ״ג
    אשלגן 952.9 מ״ג 3811.6 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
אודי ואושר
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

דלעות צלויות

פסטו

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את הדלעת לפלחים. מגרדים קליפה מהלימון. מחממים את התנור ל- 200 מעלות במצב טורבו. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  2. מתיזים שמן על הדלעות, מתבלים, מערבבים ומעבירים לתבנית. צולים עד שהדלעות מתרככות כ- 25-30 דקות.
  3. מעבירים את התנור למצב גריל עליון על טמפרטורה מקסימלית, וצולים את הדלעות מתחת לגריל כ- 5 דקות עד שהן משחימות. במקביל קולים את השקדים במשך 5 דקות.
  4. מכינים את הפסטו: מניחים במעבד המזון את כל רכיבי הפסטו וטוחנים למרקם גרגירי דק.
  5. מעבירים את הדלעות הצלויות לצלחת הגשה, מפוררים מעל את גבינת הפטה, מוסיפים את היוגורט, השקדים והפסטו, ומגישים.

הערות

  • מומלץ להשתמש בדלעות ממספר סוגים: דלעת, דלעת ערמונים, דלורית, דלעת יפנית.- מלח ופלפל לפי הטעם.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דלעות צלויות בבהראט עם פסטו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות