דאל עדשים הודי בריא שמכינים בקלות

דאל הוא אחד המאכלים ההודים המוכרים, המזינים והטעימים ביותר. בואו לראות איך מכינים אותו בקלות ובלי הרבה עבודה בגרסה לא חריפה
דאל הוא אחד המאכלים ההודים המוכרים, המזינים והטעימים ביותר. בואו לראות איך מכינים אותו בקלות ובלי הרבה עבודה בגרסה לא חריפה
  • זהר לוסטיגר-בשן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    67 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 537.3 קק״ל 2149.3 קק״ל
    פחמימות 66.8 גרם 267.3 גרם
    שומן 20.5 גרם 82.1 גרם
    נתרן 423.1 מ״ג 1692.5 מ״ג
    חלבון 25.5 גרם 102.0 גרם
    סיבים תזונתיים 23.4 גרם 93.5 גרם
    שומן רווי 13.4 גרם 53.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 106.8 מ״ג 427.2 מ״ג
    ברזל 9.0 מ״ג 36.1 מ״ג
    אשלגן 982.6 מ״ג 3930.3 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    67 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 537.3 קק״ל 2149.3 קק״ל
    פחמימות 66.8 גרם 267.3 גרם
    שומן 20.5 גרם 82.1 גרם
    נתרן 423.1 מ״ג 1692.5 מ״ג
    חלבון 25.5 גרם 102.0 גרם
    סיבים תזונתיים 23.4 גרם 93.5 גרם
    שומן רווי 13.4 גרם 53.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 106.8 מ״ג 427.2 מ״ג
    ברזל 9.0 מ״ג 36.1 מ״ג
    אשלגן 982.6 מ״ג 3930.3 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
זהר לוסטיגר-בשן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

1. קוצצים דק את הבצל, השום והג’ינג’ר.
2. מחממים סיר בינוני עם שמן זית ומטגנים בצל 5 דקות להזהבה. מוסיפים שום וג’ינג’ר ומטגנים דקה רק עד שעולה ניחוח.
3. מוסיפים את יתר החומרים, יוצקים מים לכיסוי ועוד 2 ס”מ ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 40 דקות עד שהעדשים והמש רכות.
4. מגישים על אורז או קינואה.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דאל עדשים הודי בריא שמכינים בקלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות