גספצ’ו – מרק עגבניות קר של תמרה אהרוני

מי אמר שמרק תמיד חייב להיות חם? תמרה אהרוני מכינה גספצ'ו, מרק עגבניות קר ומתובל שנועד לצנן את ימי הקיץ החמים
מי אמר שמרק תמיד חייב להיות חם? תמרה אהרוני מכינה גספצ'ו, מרק עגבניות קר ומתובל שנועד לצנן את ימי הקיץ החמים
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    44 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 411.5 קק״ל 822.9 קק״ל
    פחמימות 43.9 גרם 87.7 גרם
    שומן 16.2 גרם 32.4 גרם
    נתרן 2668.5 מ״ג 5337.1 מ״ג
    חלבון 17.6 גרם 35.3 גרם
    סיבים תזונתיים 8.8 גרם 17.6 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 7.3 מ״ג 14.6 מ״ג
    סידן 171.6 מ״ג 343.1 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 1360.9 מ״ג 2721.8 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    44 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 411.5 קק״ל 822.9 קק״ל
    פחמימות 43.9 גרם 87.7 גרם
    שומן 16.2 גרם 32.4 גרם
    נתרן 2668.5 מ״ג 5337.1 מ״ג
    חלבון 17.6 גרם 35.3 גרם
    סיבים תזונתיים 8.8 גרם 17.6 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 7.3 מ״ג 14.6 מ״ג
    סידן 171.6 מ״ג 343.1 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 1360.9 מ״ג 2721.8 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קולפים את הבצל ואת השום.
  2. חותכים גס את המלפפונים והגמבה. מגלענים את האפרסק.
  3. קוצצים דק את המלפפון (שנועד להגשה) והביצה הקשה. מגרדים את הפרמזן.
  4. שמים את כל רכיבי המרק בקערת מעבד המזון ומרסקים לתערובת חלקה.
  5. מגישים בצלחות הגשה עמוקות עם כל התוספות מעל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גספצ’ו – מרק עגבניות קר של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות