גביניות אקספרס

אוהבים גביניות, אבל אין לכם יותר מדי זמן? תכינו גביניות אקספרס - מאפי בוקר מתוקים אהובים, רק בהרבה פחות זמן, בזכות השימוש בבצק שמרים עלים מוכן
אוהבים גביניות, אבל אין לכם יותר מדי זמן? תכינו גביניות אקספרס - מאפי בוקר מתוקים אהובים, רק בהרבה פחות זמן, בזכות השימוש בבצק שמרים עלים מוכן
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 3]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    6 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 54.3 קק״ל 706.4 קק״ל
    פחמימות 5.5 גרם 71.0 גרם
    שומן 1.4 גרם 17.9 גרם
    נתרן 46.2 מ״ג 601.1 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 35.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 9.4 גרם
    כולסטרול 18.7 מ״ג 243.7 מ״ג
    סידן 110.9 מ״ג 1442.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 71.0 מ״ג 923.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    6 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 54.3 קק״ל 706.4 קק״ל
    פחמימות 5.5 גרם 71.0 גרם
    שומן 1.4 גרם 17.9 גרם
    נתרן 46.2 מ״ג 601.1 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 35.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 9.4 גרם
    כולסטרול 18.7 מ״ג 243.7 מ״ג
    סידן 110.9 מ״ג 1442.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 71.0 מ״ג 923.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור

מתכון מלא לגביניות כבר נתתי כאן מזמן. אפילו המלצתי עליו למי שרוצה להתעורר יום אחד מוקדם-מוקדם בבוקר, ולהפתיע את בן או בת הזוג עם מאפה שמרים טרי, תוצרת בית. אבל מה יעשו אלה שאוהבים את בן הזוג, אוהבים גביניות – אבל שונאים לקום מוקדם? הו, בשבילכם נולד בצק השמרים המוכן. לילה לפני מעבירים את הבצק הקנוי להפשרה במקרר. בבוקר מכוונים את התנור, בזמן שהוא מתחמם מערבבים מלית ריקוטה מהירה וממלאים את הבצק, ואופים ישר – בלי שום התפחה. כל התהליך ייקח לכם פחות זמן מלקפוץ לקנות גביניות מהחנות…

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בראנץ'
קרין גורן
X

1 דירג [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

גביניות

זיגוג (לפני האפייה)

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. חותכים את הבצק לריבועים בגודל 10 ס”מ.
  3. בקערה טורפים גבינה, אבקת סוכר וחלמון לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים צימוקים (רק אם רוצים) ומערבבים.
  4. מניחים כף (לא גדושה) מלית גבינה במרכז כל ריבוע בצק ומקפלים כל 2 פינות נגדיות באופן מעט חופף לקבלת מעטפה ממולאת.
  5. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בחלבון לזיגוג. אופים מיד (ללא התפחה) 25-20 דקות, עד להשחמה. מוציאים מהתנור, מקשטים באבקת סוכר ומגישים חמים.

הערות

  • אפשר להחליף את בצק השמרים בריבועי בצק עלים קנויים. גם יוצא טעים (אם כי יותר בז'אנר הבורקס, בלי הנימוחות של מאפה שמרים).

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גביניות אקספרס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות