ברוסקטה עם עגבניות של ישראל אהרוני

תמרה אהרוני מכינה מנת פתיחה מושלמת מהמטבח האיטלקי - ברוסקטה עם עגבניות המורכבת מלחם מטוגן עם שום ושמן זית וסלט עגבניות מתובל
תמרה אהרוני מכינה מנת פתיחה מושלמת מהמטבח האיטלקי - ברוסקטה עם עגבניות המורכבת מלחם מטוגן עם שום ושמן זית וסלט עגבניות מתובל
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    24 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 213.9 קק״ל 855.6 קק״ל
    פחמימות 23.5 גרם 94.1 גרם
    שומן 11.5 גרם 46.0 גרם
    נתרן 508.7 מ״ג 2034.9 מ״ג
    חלבון 7.6 גרם 30.5 גרם
    סיבים תזונתיים 8.1 גרם 32.3 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 5.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 164.9 מ״ג 659.7 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 17.1 מ״ג
    אשלגן 1437.1 מ״ג 5748.3 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    24 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 213.9 קק״ל 855.6 קק״ל
    פחמימות 23.5 גרם 94.1 גרם
    שומן 11.5 גרם 46.0 גרם
    נתרן 508.7 מ״ג 2034.9 מ״ג
    חלבון 7.6 גרם 30.5 גרם
    סיבים תזונתיים 8.1 גרם 32.3 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 5.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 164.9 מ״ג 659.7 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 17.1 מ״ג
    אשלגן 1437.1 מ״ג 5748.3 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים ב-5 דקות
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קוצצים גס את העגבניות ודק את הבצל. כותשים את השום. פורסים את הבאגט.
  2. בקערה גדולה מערבבים את העגבניות, הבצל, השמן, החומץ הבלסמי. המלח, הפלפל והבזיליקום.
  3. מורחים על פרוסות הלחם בנדיבות את השום.
  4. מחממים את השמן במחבת גדולה. מכניסים אליו את הלחם ומטגנים כ-2-3 דקות מכל צד, עד שהלחם מזהיב היטב.
  5. מניחים את הלחם על צלחות, ומניחים מעליו תלולית נדיבה של סלט העגבניות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ברוסקטה עם עגבניות של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות