ברוסקטה עם עגבניות, חומץ בלסמי ומוצרלה
ישראל אהרוני מכין מנה נהדרת מהמטבח האיטלקי - ברוסקטה עם עגבניות, חומץ בלסמי וקרעי גבינת מוצרלה. נשנוש בין הארוחות או מנת פתיחה לארוחה חלבית
ישראל אהרוני מכין מנה נהדרת מהמטבח האיטלקי - ברוסקטה עם עגבניות, חומץ בלסמי וקרעי גבינת מוצרלה. נשנוש בין הארוחות או מנת פתיחה לארוחה חלבית
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 234.4 קק״ל 937.6 קק״לפחמימות 25.0 גרם 99.9 גרםשומן 13.5 גרם 54.1 גרםנתרן 766.0 מ״ג 3063.9 מ״גחלבון 5.8 גרם 23.0 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.8 גרםשומן רווי 1.9 גרם 7.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 57.0 מ״ג 227.9 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 637.2 מ״ג 2549.0 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
פחמימות25 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 234.4 קק״ל 937.6 קק״לפחמימות 25.0 גרם 99.9 גרםשומן 13.5 גרם 54.1 גרםנתרן 766.0 מ״ג 3063.9 מ״גחלבון 5.8 גרם 23.0 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.8 גרםשומן רווי 1.9 גרם 7.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 57.0 מ״ג 227.9 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 637.2 מ״ג 2549.0 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 234 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
עגבניות
-
1 חבילה עגבניות שרי
-
3 שיני שום
-
3 כפות שמן זית
-
1 כף אורגנו טרי
-
3 כפות חומץ בלסמי
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
הגשה
-
2 כדורי גבינת מוצרלה
-
1 קורט מלח גס
אופן הכנה
- מורחים כל פרוסת לחם בשמן זית ומפזרים עליה עלי תימין.
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה וקולים את פרוסות הלחם משני צדיהן. מוציאים לצלחת.
- חותכים את עגבניות השרי לחצאים ומניחים במחבת החמה כשצידן החתוך כלפי מטה. פורסים את שיני השום ומוסיפים למחבת עם שמן זית ואורגנו.צולים 3 דקות.
- מוסיפים את החומץ הבלסמי, המלח והפלפל השחור ומטגנים עוד דקה.
- מגישים: מניחים על צלחת הגשה את פרוסות הלחם הקלוי. מעליהן שמים את תערובת העגבניות. בעזרת הידיים, קורעים חתיכות מגבינת המוצרלה ומפזרים מעל. מזלפים מעט שמן זית, מתבלים במלח גס ומגישים.
אופן הכנה
- מורחים כל פרוסת לחם בשמן זית ומפזרים עליה עלי תימין.
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה וקולים את פרוסות הלחם משני צדיהן. מוציאים לצלחת.
- חותכים את עגבניות השרי לחצאים ומניחים במחבת החמה כשצידן החתוך כלפי מטה. פורסים את שיני השום ומוסיפים למחבת עם שמן זית ואורגנו.צולים 3 דקות.
- מוסיפים את החומץ הבלסמי, המלח והפלפל השחור ומטגנים עוד דקה.
- מגישים: מניחים על צלחת הגשה את פרוסות הלחם הקלוי. מעליהן שמים את תערובת העגבניות. בעזרת הידיים, קורעים חתיכות מגבינת המוצרלה ומפזרים מעל. מזלפים מעט שמן זית, מתבלים במלח גס ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן