ברוסקטה עם עגבניות, חומץ בלסמי ומוצרלה

ישראל אהרוני מכין מנה נהדרת מהמטבח האיטלקי - ברוסקטה עם עגבניות, חומץ בלסמי וקרעי גבינת מוצרלה. נשנוש בין הארוחות או מנת פתיחה לארוחה חלבית
ישראל אהרוני מכין מנה נהדרת מהמטבח האיטלקי - ברוסקטה עם עגבניות, חומץ בלסמי וקרעי גבינת מוצרלה. נשנוש בין הארוחות או מנת פתיחה לארוחה חלבית
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    25 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 234.4 קק״ל 937.6 קק״ל
    פחמימות 25.0 גרם 99.9 גרם
    שומן 13.5 גרם 54.1 גרם
    נתרן 766.0 מ״ג 3063.9 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 23.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.8 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 7.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 57.0 מ״ג 227.9 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 637.2 מ״ג 2549.0 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    25 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 234.4 קק״ל 937.6 קק״ל
    פחמימות 25.0 גרם 99.9 גרם
    שומן 13.5 גרם 54.1 גרם
    נתרן 766.0 מ״ג 3063.9 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 23.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.8 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 7.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 57.0 מ״ג 227.9 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 637.2 מ״ג 2549.0 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל איטלקי
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עגבניות

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מורחים כל פרוסת לחם בשמן זית ומפזרים עליה עלי תימין.
  2. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה וקולים את פרוסות הלחם משני צדיהן. מוציאים לצלחת.
  3. חותכים את עגבניות השרי לחצאים ומניחים במחבת החמה כשצידן החתוך כלפי מטה. פורסים את שיני השום ומוסיפים למחבת עם שמן זית ואורגנו.צולים 3 דקות.
  4. מוסיפים את החומץ הבלסמי, המלח והפלפל השחור ומטגנים עוד דקה.
  5. מגישים: מניחים על צלחת הגשה את פרוסות הלחם הקלוי. מעליהן שמים את תערובת העגבניות. בעזרת הידיים, קורעים חתיכות מגבינת המוצרלה ומפזרים מעל. מזלפים מעט שמן זית, מתבלים במלח גס ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ברוסקטה עם עגבניות, חומץ בלסמי ומוצרלה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות