בקלאווה עם פיסטוקים קצוצים

הזמינו אתכם להתארח וביקשו שתכינו קינוח פרווה? לאהרוני יש את הפתרון המושלם - בקלאווה עם פיסטוקים קצוצים וסירופ סוכר לימוני
הזמינו אתכם להתארח וביקשו שתכינו קינוח פרווה? לאהרוני יש את הפתרון המושלם - בקלאווה עם פיסטוקים קצוצים וסירופ סוכר לימוני
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    99 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1563.9 קק״ל 1563.9 קק״ל
    פחמימות 98.7 גרם 98.7 גרם
    שומן 115.2 גרם 115.2 גרם
    נתרן 98.7 מ״ג 98.7 מ״ג
    חלבון 57.3 גרם 57.3 גרם
    סיבים תזונתיים 27.4 גרם 27.4 גרם
    שומן רווי 14.2 גרם 14.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 290.2 מ״ג 290.2 מ״ג
    ברזל 10.7 מ״ג 10.7 מ״ג
    אשלגן 2678.6 מ״ג 2678.6 מ״ג
    אבץ 6.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    99 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1563.9 קק״ל 1563.9 קק״ל
    פחמימות 98.7 גרם 98.7 גרם
    שומן 115.2 גרם 115.2 גרם
    נתרן 98.7 מ״ג 98.7 מ״ג
    חלבון 57.3 גרם 57.3 גרם
    סיבים תזונתיים 27.4 גרם 27.4 גרם
    שומן רווי 14.2 גרם 14.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 290.2 מ״ג 290.2 מ״ג
    ברזל 10.7 מ״ג 10.7 מ״ג
    אשלגן 2678.6 מ״ג 2678.6 מ״ג
    אבץ 6.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


סירופ סוכר

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים את בצק הפילו לפי הוראות היצרן. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. טוחנים את הפיסטוקים במעבד מזון.
  3. פורשים עלה פילו אחד בתבנית מלבנית משומנת בתרסיס שמן. מתיזים תרסיס שמן ומפזרים מעל מעט סוכר ופירורי לחם. חוזרים על הפעולה עם עוד שלושה עלי פילו, כך שמתקבלת שכבה אחת המורכבת מ-4 עלים.
  4. מפזרים מעל את הפיסטוקים הקצוצים.
  5. יוצרים שכבה עליונה בדיוק כמו השכבה התחתונה - 4 עלי פילו משומנים שביניהם מפזרים סוכר ופירורי לחם.
  6. חותכים את הבקלאווה לריבועים (בזהירות) ואופים בתנור החם חצי שעה.
  7. מכינים סירופ סוכר: שמים את כל המרכיבים בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהסירופ מסמיך, בערך 20 דקות.
  8. כשהבקלאווה יוצאת מהתנור שופכים עליה את סירופ הסוכר, מעטרים בפיסטוקים קצוצים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בקלאווה עם פיסטוקים קצוצים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות