משולשי בצק פילו במילוי רוקט וגבינה

יש לכם אורחים במפתיע ואתם רוצים להכין נשנוש מהיר וטעים? אהרוני מלמד איך מכינים משולשי בצק פילו במילוי רוקט וגבינה, פריכים וזהובים, שמתקתקים ברבע שעה
יש לכם אורחים במפתיע ואתם רוצים להכין נשנוש מהיר וטעים? אהרוני מלמד איך מכינים משולשי בצק פילו במילוי רוקט וגבינה, פריכים וזהובים, שמתקתקים ברבע שעה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    2 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 27.3 קק״ל 545.9 קק״ל
    פחמימות 1.5 גרם 30.1 גרם
    שומן 2.2 גרם 43.0 גרם
    נתרן 124.9 מ״ג 2497.1 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 46.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 23.0 גרם
    כולסטרול 5.1 מ״ג 101.6 מ״ג
    סידן 65.1 מ״ג 1301.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 64.5 מ״ג 1290.3 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    2 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 27.3 קק״ל 545.9 קק״ל
    פחמימות 1.5 גרם 30.1 גרם
    שומן 2.2 גרם 43.0 גרם
    נתרן 124.9 מ״ג 2497.1 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 46.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 23.0 גרם
    כולסטרול 5.1 מ״ג 101.6 מ״ג
    סידן 65.1 מ״ג 1301.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 64.5 מ״ג 1290.3 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. חותכים את הבצק לריבועים בגודל 15 ס”מ על 15 ס”מ. מתיזים מעט תרסיס שמן זית.
  3. מכינים את המילוי: קולפים וקוצצים דק את השום והבצל.
  4. קוצצים דק את הפלפל החריף.
  5. מגררים את הקשקבל בפומפייה.
  6. מחממים את השמן במחבת ומטגנים קלות את כל חומרי המילוי מלבד הגבינה עד שהעלים נובלים מעט. מצננים, מוסיפים את הגבינה המגוררת, טועמים ומתקנים תיבול.
  7. מניחים כפית גדושה של המילוי במרכז כל ריבוע בצק וסוגרים לצורת משולש.
  8. מחממים מחבת נון סטיק על אש בינונית. מתיזים מעט שמן וקולים את משולשי הבצק כ-3 דקות מכל צד.
  9. מגישים עם היוגורט, הבצל הירוק והסומאק.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
משולשי בצק פילו במילוי רוקט וגבינה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות