בננה צלויה עם ממרח שוקולד טחינה ב-5 דקות
איך מכינים קינוח מתוק וטבעוני ב-5 דקות? ישראל אהרוני עם מתכון מקסים לל"ג בעומר, על האש ובכלל - בננה צלויה עם ממרח שוקולד טחינה
איך מכינים קינוח מתוק וטבעוני ב-5 דקות? ישראל אהרוני עם מתכון מקסים לל"ג בעומר, על האש ובכלל - בננה צלויה עם ממרח שוקולד טחינה
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 160.8 קק״ל 964.8 קק״לפחמימות 38.3 גרם 229.7 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 6.1 מ״ג 36.5 מ״גחלבון 1.0 גרם 6.2 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.8 מ״ג 71.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 381.9 מ״ג 2291.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
פחמימות38 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 160.8 קק״ל 964.8 קק״לפחמימות 38.3 גרם 229.7 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 6.1 מ״ג 36.5 מ״גחלבון 1.0 גרם 6.2 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.8 מ״ג 71.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 381.9 מ״ג 2291.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 161 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 בננות בינוניות
-
6 כפות סוכר חום בהיר – דמררה
-
1 כפית קינמון טחון
הגשה
-
6 כפות ממרח טחינה שוקולד
-
1/2 חבילה תותים
-
6 כפות גרנולה מוכנה
אופן הכנה
- קולפים את הבננות וחוצים לאורכן.
- מפזרים על צידן החתוך סוכר וקינמון ומדביקים אותם לבננה באמצעות לחיצות עדינות עם מזלג.
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה וצורבים את הבננות על צידן החתוך עד שהסוכר מתקרמל ומשחים.
- מעבירים לצלחות הגשה, מזלפים ממרח שוקולד טחינה ומקשטים בגרנולה ותותים. מגישים מיד.
אופן הכנה
- קולפים את הבננות וחוצים לאורכן.
- מפזרים על צידן החתוך סוכר וקינמון ומדביקים אותם לבננה באמצעות לחיצות עדינות עם מזלג.
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה וצורבים את הבננות על צידן החתוך עד שהסוכר מתקרמל ומשחים.
- מעבירים לצלחות הגשה, מזלפים ממרח שוקולד טחינה ומקשטים בגרנולה ותותים. מגישים מיד.
הערות
- אפשר להכין את המנה גם על הפלנצ'ה במנגל
הערות
- אפשר להכין את המנה גם על הפלנצ'ה במנגל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן