בניצה

שמעתם פעם מילה בניצה, ואין לכם מושג מה זה? מדובר בפשטידה בולגרית עשירה במילוי יוגורט וגבינה מלוחה שמכינים בקלי קלות על בסיס דפי פילו מוכנים
שמעתם פעם מילה בניצה, ואין לכם מושג מה זה? מדובר בפשטידה בולגרית עשירה במילוי יוגורט וגבינה מלוחה שמכינים בקלי קלות על בסיס דפי פילו מוכנים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1786.8 קק״ל 1786.8 קק״ל
    פחמימות 2.5 גרם 2.5 גרם
    שומן 186.2 גרם 186.2 גרם
    נתרן 358.0 מ״ג 358.0 מ״ג
    חלבון 32.9 גרם 32.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 109.2 גרם 109.2 גרם
    כולסטרול 1445.2 מ״ג 1445.2 מ״ג
    סידן 175.2 מ״ג 175.2 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 369.6 מ״ג 369.6 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1786.8 קק״ל 1786.8 קק״ל
    פחמימות 2.5 גרם 2.5 גרם
    שומן 186.2 גרם 186.2 גרם
    נתרן 358.0 מ״ג 358.0 מ״ג
    חלבון 32.9 גרם 32.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 109.2 גרם 109.2 גרם
    כולסטרול 1445.2 מ״ג 1445.2 מ״ג
    סידן 175.2 מ״ג 175.2 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 369.6 מ״ג 369.6 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל בולגרי
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. ממיסים את החמאה.
  2. מערבבים את חומרי המלית, מלבד הגבינה הבולגרית. מפוררים את הגבינה בקערה נפרדת.
  3. משמנים תבנית אפייה. משאירים בצד לכיסוי המאפה שני דפי פילו יפים ושלמים. מרפדים את התבנית המשומנת בשני עלים כולל הדפנות. לוקחים דף פילו ומקמטים אותו כמו שמקמטים נייר. מניחים את הפילו המקומט על מצע הפילו בתבנית. חוזרים על הפעולה עם עוד שני עלים ומניחים לידו. יוצקים על העלים המקומטים חלק מהתערובת ומפזרים מעט גבינה בולגרית.
  4. חוזרים על הפעולות עד שנגמרת תערובת המילוי ונשארים שני העלים שהנחנו בצד. מורחים אותם בשמן ומכסים את המאפה.
  5. אופים בחום של 200 מעלות כ-20 דקות, עד שהמאפה יציב וזהוב. מצננים מעט, פורסים לריבועים ומגישים.

הערות

  • אפשר להחליף את החמאה ב-3/4 כוס שמן.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בניצה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות