בטטה בשמיכה – מקלות בטטה עטופים בבצק

תתכוננו להפתיע את הילדים שלכם! שי-לי ליפא מכינה מנת ילדים מגניבה של בטטה בשמיכה - מקלות בטטה עטופים בבצק פילאס בצורת מומיה
תתכוננו להפתיע את הילדים שלכם! שי-לי ליפא מכינה מנת ילדים מגניבה של בטטה בשמיכה - מקלות בטטה עטופים בבצק פילאס בצורת מומיה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    7 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 67.3 קק״ל 2019.3 קק״ל
    פחמימות 6.5 גרם 195.7 גרם
    שומן 3.9 גרם 118.0 גרם
    נתרן 137.0 מ״ג 4111.5 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 32.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 67.5 גרם
    כולסטרול 12.0 מ״ג 361.3 מ״ג
    סידן 5.9 מ״ג 177.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 45.0 מ״ג 1350.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    7 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 67.3 קק״ל 2019.3 קק״ל
    פחמימות 6.5 גרם 195.7 גרם
    שומן 3.9 גרם 118.0 גרם
    נתרן 137.0 מ״ג 4111.5 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 32.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 67.5 גרם
    כולסטרול 12.0 מ״ג 361.3 מ״ג
    סידן 5.9 מ״ג 177.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 45.0 מ״ג 1350.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

בטטה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. חותכים את הבטטות למקלות באורך 9 ס”מ, וברוחב ועובי 2 ס”מ.
  2. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על להבה נמוכה-בינונית. מוסיפים את הסילאן ומערבבים.
  3. מניחים את הבטטות במחבת, מתבלים במלח והפלפל ומבשלים 3-2 דקות מכל צד עד שהבטטות מזוגגות ומתחילות להתרכך. מצננים היטב.
  4. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  5. פורשים את הבצק על משטח העבודה. חותכים אותו לרוחב ל-30 רצועות ברוחב 1 ו-1/2 ס”מ כל אחת.
  6. מלפפים כל מקל בטטה ברצועה של הבצק למראה מומיה. מניחים בתבניות.
  7. מחוררים עם קצה של סכין שני חורים קטנים לעיניים ומניחים בהם את האפונה.
  8. מברישים בביצה טרופה ואופים 25-20 דקות עד הזהבה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בטטה בשמיכה – מקלות בטטה עטופים בבצק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות