-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 219.9 קק״ל 2199.0 קק״לפחמימות 5.5 גרם 55.2 גרםשומן 16.8 גרם 168.3 גרםנתרן 854.5 מ״ג 8544.6 מ״גחלבון 11.6 גרם 115.6 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.8 גרםשומן רווי 7.2 גרם 72.0 גרםכולסטרול 32.0 מ״ג 320.0 מ״גסידן 321.8 מ״ג 3218.4 מ״גברזל 0.7 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 99.2 מ״ג 992.4 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 14.7 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות6 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 219.9 קק״ל 2199.0 קק״לפחמימות 5.5 גרם 55.2 גרםשומן 16.8 גרם 168.3 גרםנתרן 854.5 מ״ג 8544.6 מ״גחלבון 11.6 גרם 115.6 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.8 גרםשומן רווי 7.2 גרם 72.0 גרםכולסטרול 32.0 מ״ג 320.0 מ״גסידן 321.8 מ״ג 3218.4 מ״גברזל 0.7 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 99.2 מ״ג 992.4 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 14.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 220 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה בצק עלים קפוא
-
1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן
-
1 קופסת שימורים טבעות זיתים
-
150 גרם גבינת קשקבל
-
150 גרם גבינת גאודה
-
100 גרם גבינת מוצרלה
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מגרדים את הגבינות הקשות בפומפייה. פורסים את הזיתים.
- חותכים את הבצק למלבן ומורחים רוטב הפיצה.
- מפזרים את הגבינות והזיתים ופורסים את המלבן לרצועות.
- מגלגלים כל רצועה לשבלול ומניחים בתבנית.
- אופים את המאפה כ-25-30 דקות, או עד להזהבה.
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מגרדים את הגבינות הקשות בפומפייה. פורסים את הזיתים.
- חותכים את הבצק למלבן ומורחים רוטב הפיצה.
- מפזרים את הגבינות והזיתים ופורסים את המלבן לרצועות.
- מגלגלים כל רצועה לשבלול ומניחים בתבנית.
- אופים את המאפה כ-25-30 דקות, או עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן