בורקס פילו דל קלוריות במילוי פטריות ובצל

אתם בדיאטה ולא יכולים להפסיק לחשוב על בורקס? שר פיטנס אופה בורקס פילו דל קלוריות עם מלית של פטריות ובצל. והבונוס? הוא גם טבעוני
אתם בדיאטה ולא יכולים להפסיק לחשוב על בורקס? שר פיטנס אופה בורקס פילו דל קלוריות עם מלית של פטריות ובצל. והבונוס? הוא גם טבעוני
  • שר פיטנס
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 100.0 קק״ל 1200.6 קק״ל
    פחמימות 9.4 גרם 112.2 גרם
    שומן 5.9 גרם 70.2 גרם
    נתרן 178.9 מ״ג 2147.4 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 30.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 14.9 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 21.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.7 מ״ג 284.7 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 208.0 מ״ג 2496.5 מ״ג
    אבץ 39.2 מ״ג 470.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 100.0 קק״ל 1200.6 קק״ל
    פחמימות 9.4 גרם 112.2 גרם
    שומן 5.9 גרם 70.2 גרם
    נתרן 178.9 מ״ג 2147.4 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 30.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 14.9 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 21.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.7 מ״ג 284.7 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 208.0 מ״ג 2496.5 מ״ג
    אבץ 39.2 מ״ג 470.0 מ״ג
    סגור

איך מכינים בורקס קצת פחות משמין אבל פריך וכיפי באותה מידה? פשוט משתמשים בבצק פילו, בצק ללא שומן. שר פיטנס מכינה לכם בורקס פילו במילוי פטריות ובצל עם קצת פחות רגשות אשם.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
שר פיטנס
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עיטור

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים במעט תרסיס שמן.
  3. קולפים וחותכים את הבצל לקוביות ואת הפטריות לרבעים.
  4. מטגנים במחבת את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שהן רכות. מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן במשך 5 דקות תוך כדי ערבוב מתמיד. טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך. מצננים לגמרי.
  5. פורסים עלה פילו על משטח העבודה ומשמנים היטב בתרסיס שמן. מפזרים מעל כף פירורי לחם ומניחים מעל עלה פילו נוסף, משמנים גם אותו. חותכים ל-4 ריבועים.
  6. מניחים בתחתית כל עלה 1-2 כפות מהמלית, סוגרים מהצדדים ומגלגלים לצורת אגרול. חוזרים על הפעולה עם שאר עלי הפילו והמלית.
  7. מניחים בתבנית, משמנים היטב עם תרסיס השמן ומפזרים את השומשום או הפרג.
  8. אופים כ-20 דקות, או עד להזהבה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בורקס פילו דל קלוריות במילוי פטריות ובצל

הכנתם את המתכון?

כן
    שרון גודווין
    אורלי ריינר

    עוגיה לפי מתכון

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות