בורקס גבינה כחולה ופקאן

קבלו מתכון נפלא של בורקס גבינה כחולה ופקאן שמכינים במהירות ובקלי קלות על בסיס עלי מלאווח מוכנים. אפשר להשתמש בכל גבינה כחולה שאוהבים
קבלו מתכון נפלא של בורקס גבינה כחולה ופקאן שמכינים במהירות ובקלי קלות על בסיס עלי מלאווח מוכנים. אפשר להשתמש בכל גבינה כחולה שאוהבים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    2 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 69.6 קק״ל 1670.2 קק״ל
    פחמימות 1.8 גרם 43.6 גרם
    שומן 5.9 גרם 142.3 גרם
    נתרן 82.3 מ״ג 1974.1 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 59.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 47.2 גרם
    כולסטרול 18.0 מ״ג 430.8 מ״ג
    סידן 50.3 מ״ג 1206.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 31.9 מ״ג 765.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    2 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 69.6 קק״ל 1670.2 קק״ל
    פחמימות 1.8 גרם 43.6 גרם
    שומן 5.9 גרם 142.3 גרם
    נתרן 82.3 מ״ג 1974.1 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 59.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 47.2 גרם
    כולסטרול 18.0 מ״ג 430.8 מ״ג
    סידן 50.3 מ״ג 1206.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 31.9 מ״ג 765.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בורקס

מלית

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. ממיסים במיקרוגל חמאה ודבש, כדי שיהיה קל למרוח.
  3. מניחים את המלאווח על משטח עבודה, חותכים לשמונה משולשים (כמו פיצה) ומורחים בתערובת החמאה והדבש.
  4. מניחים במרכז מעט גבינה כחולה ואגוזים ומגלגלים לקרואסון. הכי נוח לעצב את הבצק הממולא לצורה של קרואסון אבל אפשר גם שושנים או טבעות.
  5. מורחים בביצה ומקשטים בזרעי חרדל, שומשום או קצח.
  6. אופים כ-20 דקות, עד להזהבה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בורקס גבינה כחולה ופקאן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות