בורקס גבינה כחולה ופקאן
קבלו מתכון נפלא של בורקס גבינה כחולה ופקאן שמכינים במהירות ובקלי קלות על בסיס עלי מלאווח מוכנים. אפשר להשתמש בכל גבינה כחולה שאוהבים
קבלו מתכון נפלא של בורקס גבינה כחולה ופקאן שמכינים במהירות ובקלי קלות על בסיס עלי מלאווח מוכנים. אפשר להשתמש בכל גבינה כחולה שאוהבים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 69.6 קק״ל 1670.2 קק״לפחמימות 1.8 גרם 43.6 גרםשומן 5.9 גרם 142.3 גרםנתרן 82.3 מ״ג 1974.1 מ״גחלבון 2.5 גרם 59.8 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 12.0 גרםשומן רווי 2.0 גרם 47.2 גרםכולסטרול 18.0 מ״ג 430.8 מ״גסידן 50.3 מ״ג 1206.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 31.9 מ״ג 765.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 10.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
פחמימות2 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 69.6 קק״ל 1670.2 קק״לפחמימות 1.8 גרם 43.6 גרםשומן 5.9 גרם 142.3 גרםנתרן 82.3 מ״ג 1974.1 מ״גחלבון 2.5 גרם 59.8 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 12.0 גרםשומן רווי 2.0 גרם 47.2 גרםכולסטרול 18.0 מ״ג 430.8 מ״גסידן 50.3 מ״ג 1206.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 31.9 מ״ג 765.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 10.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 70 | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלית
-
2 כפות דבש
-
30 גרם חמאה
-
150 גרם גבינה כחולה
-
100 גרם אגוזי פקאן
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- ממיסים במיקרוגל חמאה ודבש, כדי שיהיה קל למרוח.
- מניחים את המלאווח על משטח עבודה, חותכים לשמונה משולשים (כמו פיצה) ומורחים בתערובת החמאה והדבש.
- מניחים במרכז מעט גבינה כחולה ואגוזים ומגלגלים לקרואסון. הכי נוח לעצב את הבצק הממולא לצורה של קרואסון אבל אפשר גם שושנים או טבעות.
- מורחים בביצה ומקשטים בזרעי חרדל, שומשום או קצח.
- אופים כ-20 דקות, עד להזהבה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- ממיסים במיקרוגל חמאה ודבש, כדי שיהיה קל למרוח.
- מניחים את המלאווח על משטח עבודה, חותכים לשמונה משולשים (כמו פיצה) ומורחים בתערובת החמאה והדבש.
- מניחים במרכז מעט גבינה כחולה ואגוזים ומגלגלים לקרואסון. הכי נוח לעצב את הבצק הממולא לצורה של קרואסון אבל אפשר גם שושנים או טבעות.
- מורחים בביצה ומקשטים בזרעי חרדל, שומשום או קצח.
- אופים כ-20 דקות, עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן