בורקס במילוי ארטישוק של ישראל אהרוני

ישראל אהרוני מכין מאפה פריך וזהוב שממולא במילוי לא שגרתי - בורקס במילוי ארטישוק מבצק יוגורט עשיר וטעים שממש קל להכין ולרדד
ישראל אהרוני מכין מאפה פריך וזהוב שממולא במילוי לא שגרתי - בורקס במילוי ארטישוק מבצק יוגורט עשיר וטעים שממש קל להכין ולרדד
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    27 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 233.3 קק״ל 3500.0 קק״ל
    פחמימות 26.7 גרם 399.9 גרם
    שומן 11.4 גרם 170.4 גרם
    נתרן 174.1 מ״ג 2611.1 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 119.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 41.1 גרם
    כולסטרול 27.4 מ״ג 411.1 מ״ג
    סידן 107.0 מ״ג 1604.7 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 11.7 מ״ג
    אשלגן 115.5 מ״ג 1731.8 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 13.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    27 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 233.3 קק״ל 3500.0 קק״ל
    פחמימות 26.7 גרם 399.9 גרם
    שומן 11.4 גרם 170.4 גרם
    נתרן 174.1 מ״ג 2611.1 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 119.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 41.1 גרם
    כולסטרול 27.4 מ״ג 411.1 מ״ג
    סידן 107.0 מ״ג 1604.7 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 11.7 מ״ג
    אשלגן 115.5 מ״ג 1731.8 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 13.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מסננים את הארטישוקים. מגרדים את הפרמזן. קוצצים את הצנוברים. טורפים את הביצה עם המים.
  2. מניחים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את כל מרכיבי הבצק, למעט הביצה והמים, ולשים לבצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים מעט.
  3. מערבבים את כל חומרי המילוי למעט הצנוברים בקערה ומועכים קצת את הארטישוקים במזלג.
  4. מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עיגולים. ממלאים בכף מילוי, מקפלים וסוגרים. מסדרים על גבי התבנית.
  5. מורחים בביצה, מפזרים את הצנוברים ואופים כ-30 דקות, או עד להשחמה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בורקס במילוי ארטישוק של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות