בורקס במילוי ארטישוק של ישראל אהרוני
ישראל אהרוני מכין מאפה פריך וזהוב שממולא במילוי לא שגרתי - בורקס במילוי ארטישוק מבצק יוגורט עשיר וטעים שממש קל להכין ולרדד
ישראל אהרוני מכין מאפה פריך וזהוב שממולא במילוי לא שגרתי - בורקס במילוי ארטישוק מבצק יוגורט עשיר וטעים שממש קל להכין ולרדד
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 233.3 קק״ל 3500.0 קק״לפחמימות 26.7 גרם 399.9 גרםשומן 11.4 גרם 170.4 גרםנתרן 174.1 מ״ג 2611.1 מ״גחלבון 7.9 גרם 119.2 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 15.6 גרםשומן רווי 2.7 גרם 41.1 גרםכולסטרול 27.4 מ״ג 411.1 מ״גסידן 107.0 מ״ג 1604.7 מ״גברזל 0.8 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 115.5 מ״ג 1731.8 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 13.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
פחמימות27 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 233.3 קק״ל 3500.0 קק״לפחמימות 26.7 גרם 399.9 גרםשומן 11.4 גרם 170.4 גרםנתרן 174.1 מ״ג 2611.1 מ״גחלבון 7.9 גרם 119.2 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 15.6 גרםשומן רווי 2.7 גרם 41.1 גרםכולסטרול 27.4 מ״ג 411.1 מ״גסידן 107.0 מ״ג 1604.7 מ״גברזל 0.8 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 115.5 מ״ג 1731.8 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 13.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 233 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
500 גרם קמח לבן
-
2 גביעי יוגורט כבשים
-
1/3 כוס שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף תימין טרי
-
1 ביצה M
מילוי
-
1 קופסה ארטישוק בשימורים
-
1 כוס גבינת פרמזן
-
1 כף תימין טרי
-
3 כפות צנוברים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מסננים את הארטישוקים. מגרדים את הפרמזן. קוצצים את הצנוברים. טורפים את הביצה עם המים.
- מניחים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את כל מרכיבי הבצק, למעט הביצה והמים, ולשים לבצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים מעט.
- מערבבים את כל חומרי המילוי למעט הצנוברים בקערה ומועכים קצת את הארטישוקים במזלג.
- מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עיגולים. ממלאים בכף מילוי, מקפלים וסוגרים. מסדרים על גבי התבנית.
- מורחים בביצה, מפזרים את הצנוברים ואופים כ-30 דקות, או עד להשחמה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מסננים את הארטישוקים. מגרדים את הפרמזן. קוצצים את הצנוברים. טורפים את הביצה עם המים.
- מניחים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את כל מרכיבי הבצק, למעט הביצה והמים, ולשים לבצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים מעט.
- מערבבים את כל חומרי המילוי למעט הצנוברים בקערה ומועכים קצת את הארטישוקים במזלג.
- מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עיגולים. ממלאים בכף מילוי, מקפלים וסוגרים. מסדרים על גבי התבנית.
- מורחים בביצה, מפזרים את הצנוברים ואופים כ-30 דקות, או עד להשחמה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן