בורקיטס חציל ובולגרית
קבלו המלצה חמה על מתכון בורקיטס חציל ובולגרית - מאפה ביתי מלוח מבצק פריך פרווה ומלית זריזה על בסיס סלט חצילים מוכן וגבינה בולגרית
קבלו המלצה חמה על מתכון בורקיטס חציל ובולגרית - מאפה ביתי מלוח מבצק פריך פרווה ומלית זריזה על בסיס סלט חצילים מוכן וגבינה בולגרית
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 196.8 קק״ל 3936.6 קק״לפחמימות 18.8 גרם 375.9 גרםשומן 11.5 גרם 230.0 גרםנתרן 194.2 מ״ג 3884.8 מ״גחלבון 4.5 גרם 89.3 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 13.5 גרםשומן רווי 3.2 גרם 64.4 גרםכולסטרול 16.9 מ״ג 337.8 מ״גסידן 43.1 מ״ג 862.8 מ״גברזל 0.4 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 37.1 מ״ג 741.5 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 9.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
פחמימות19 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 196.8 קק״ל 3936.6 קק״לפחמימות 18.8 גרם 375.9 גרםשומן 11.5 גרם 230.0 גרםנתרן 194.2 מ״ג 3884.8 מ״גחלבון 4.5 גרם 89.3 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 13.5 גרםשומן רווי 3.2 גרם 64.4 גרםכולסטרול 16.9 מ״ג 337.8 מ״גסידן 43.1 מ״ג 862.8 מ״גברזל 0.4 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 37.1 מ״ג 741.5 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 9.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 197 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מלית
-
1קופסה או 250 גרם סלט חציל קלוי מוכן
-
1 כף שמן זית
-
1/2 קובייה גבינה בולגרית
-
100 גרם גבינת קשקבל
הברשה
-
1 ביצה L
אופן הכנה
- מחממים בסיר על אש נמוכה את כל החומרים חוץ מהקמח, רק עד שהמרגרינה נמסה (לא להרתיח).
- שמים קמח בקערה ומוסיפים את הנוזלים בהדרגה תוך לישה. לשים לבצק אחיד וחלק. ייתכן ולא יהיה צורך בכל כמות הנוזלים - כשהבצק נעים למגע ולא דביק מפסיקים להוסיף נוזלים.
- מניחים את הבצק במקרר למשך 1/2 שעה.
- מערבבים יחד את חומרי המלית.
- מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח לעובי 1/2 ס”מ.
- קורצים עיגולים ומניחים כפית מלית במרכז כל עיגול.
- מברישים את השוליים בביצה, מקפלים לחצי ולוחצים לאיטום השוליים.
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות 20-25 דקות עד שהבורקיטס זהובים.
- מגישים חם או מצננים ושומרים במקרר, אבל מחממים לפני ההגשה.
אופן הכנה
- מחממים בסיר על אש נמוכה את כל החומרים חוץ מהקמח, רק עד שהמרגרינה נמסה (לא להרתיח).
- שמים קמח בקערה ומוסיפים את הנוזלים בהדרגה תוך לישה. לשים לבצק אחיד וחלק. ייתכן ולא יהיה צורך בכל כמות הנוזלים - כשהבצק נעים למגע ולא דביק מפסיקים להוסיף נוזלים.
- מניחים את הבצק במקרר למשך 1/2 שעה.
- מערבבים יחד את חומרי המלית.
- מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח לעובי 1/2 ס”מ.
- קורצים עיגולים ומניחים כפית מלית במרכז כל עיגול.
- מברישים את השוליים בביצה, מקפלים לחצי ולוחצים לאיטום השוליים.
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות 20-25 דקות עד שהבורקיטס זהובים.
- מגישים חם או מצננים ושומרים במקרר, אבל מחממים לפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן