בורקיטס במילוי חצילים וגבינות

למה לקנות אם אפשר להכין לגמרי לבד בבית? ישראל אהרוני מפנק במתכון של בורקיטס במילוי חצילים וגבינות. הבצק קל ונוח לעבודה והמילוי פשוט משגע
למה לקנות אם אפשר להכין לגמרי לבד בבית? ישראל אהרוני מפנק במתכון של בורקיטס במילוי חצילים וגבינות. הבצק קל ונוח לעבודה והמילוי פשוט משגע
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    12 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 121.8 קק״ל 2435.7 קק״ל
    פחמימות 12.0 גרם 239.4 גרם
    שומן 7.6 גרם 151.2 גרם
    נתרן 235.2 מ״ג 4704.1 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 37.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 21.8 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 52.1 גרם
    כולסטרול 8.6 מ״ג 172.0 מ״ג
    סידן 10.1 מ״ג 201.6 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 77.0 מ״ג 1539.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    12 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 121.8 קק״ל 2435.7 קק״ל
    פחמימות 12.0 גרם 239.4 גרם
    שומן 7.6 גרם 151.2 גרם
    נתרן 235.2 מ״ג 4704.1 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 37.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 21.8 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 52.1 גרם
    כולסטרול 8.6 מ״ג 172.0 מ״ג
    סידן 10.1 מ״ג 201.6 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 77.0 מ״ג 1539.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

בצק

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מחוררים את החציל בכמה מקומות, מניחים בתבנית וצולים בתנור החם כ-30 דקות. מצננים, חוצים את החציל לאורך ומעבירים את בשר החצילים בעזרת כף לקערה (לא מכבים את התנור).
  3. מכינים את הבצק: בסיר קטן ממיסים את החמאה. מוסיפים את השמן, המים והמלח ומערבבים. מסירים מהאש.
  4. מעבירים את התערובת לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי עיבוד הבצק. מעבדים שתי דקות ומצננים.
  5. קוצצים דק את הפלפל החריף, שיני השום והפטרוזיליה ומוסיפים לקערת החציל. מפוררים פנימה את הגבינה ומערבבים. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל שחור.
  6. מרדדים את הבצק באמצעות מערוך וקורצים עיגולים בקוטר 5 ס”מ. בכל עיגול שמים כף מהתערובת וסוגרים לצורת חצי עיגול. מהדקים את הקצוות בעזרת מזלג ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  7. אופים בתנור החם 30 דקות, עד שהבורקיטס זהובים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בורקיטס במילוי חצילים וגבינות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות