זר אנטיפסטי צבעוני ממגוון ירקות

שי-לי ליפא משדרגת את מנת האנטיפסטי ומכינה זר אנטיפסטי צבעוני שקושרים בעזרת בצל ירוק
שי-לי ליפא משדרגת את מנת האנטיפסטי ומכינה זר אנטיפסטי צבעוני שקושרים בעזרת בצל ירוק
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 57.0 קק״ל 684.1 קק״ל
    פחמימות 4.2 גרם 50.0 גרם
    שומן 6.2 גרם 74.7 גרם
    נתרן 249.6 מ״ג 2995.1 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 22.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 29.1 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 37.5 מ״ג 449.6 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 267.3 מ״ג 3207.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 57.0 קק״ל 684.1 קק״ל
    פחמימות 4.2 גרם 50.0 גרם
    שומן 6.2 גרם 74.7 גרם
    נתרן 249.6 מ״ג 2995.1 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 22.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 29.1 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 37.5 מ״ג 449.6 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 267.3 מ״ג 3207.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה. חותכים את הזוקיני, הגזר והפלפלים למקלות בעובי 1 ס”מ.
  2. מרתיחים שפע מי מלח בסיר גדול. חולטים את גבעולי הבצל הירוק 30-20 שניות עד שהם מתחילים להתרכך.
  3. מכינים 12 זרים קטנים כשבכל זר יש את כל הירקות מספר פעמים.
  4. קושרים בצל ירוק סביב כל זר ומניחים בתבנית. מברישים בשמן הזית ומתבלים במלח והפלפל.
  5. אופים 30-25 דקות, עד שהירקות רכים אך עדיין מוצקים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
זר אנטיפסטי צבעוני ממגוון ירקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות