-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 57.0 קק״ל 684.1 קק״לפחמימות 4.2 גרם 50.0 גרםשומן 6.2 גרם 74.7 גרםנתרן 249.6 מ״ג 2995.1 מ״גחלבון 1.9 גרם 22.6 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 29.1 גרםשומן רווי 0.5 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 37.5 מ״ג 449.6 מ״גברזל 0.7 מ״ג 8.2 מ״גאשלגן 267.3 מ״ג 3207.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.3 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
פחמימות4 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 57.0 קק״ל 684.1 קק״לפחמימות 4.2 גרם 50.0 גרםשומן 6.2 גרם 74.7 גרםנתרן 249.6 מ״ג 2995.1 מ״גחלבון 1.9 גרם 22.6 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 29.1 גרםשומן רווי 0.5 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 37.5 מ״ג 449.6 מ״גברזל 0.7 מ״ג 8.2 מ״גאשלגן 267.3 מ״ג 3207.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 57 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
12 גבעולי בצל ירוק
-
2 זוקיני ירוק בינוניים
-
2 גזרים בינוניים
-
1 פלפל אדום בינוני
-
1 פלפל צהוב בינוני
-
4 כפות שמן זית
-
1 כפית מלח גס
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה. חותכים את הזוקיני, הגזר והפלפלים למקלות בעובי 1 ס”מ.
- מרתיחים שפע מי מלח בסיר גדול. חולטים את גבעולי הבצל הירוק 30-20 שניות עד שהם מתחילים להתרכך.
- מכינים 12 זרים קטנים כשבכל זר יש את כל הירקות מספר פעמים.
- קושרים בצל ירוק סביב כל זר ומניחים בתבנית. מברישים בשמן הזית ומתבלים במלח והפלפל.
- אופים 30-25 דקות, עד שהירקות רכים אך עדיין מוצקים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה. חותכים את הזוקיני, הגזר והפלפלים למקלות בעובי 1 ס”מ.
- מרתיחים שפע מי מלח בסיר גדול. חולטים את גבעולי הבצל הירוק 30-20 שניות עד שהם מתחילים להתרכך.
- מכינים 12 זרים קטנים כשבכל זר יש את כל הירקות מספר פעמים.
- קושרים בצל ירוק סביב כל זר ומניחים בתבנית. מברישים בשמן הזית ומתבלים במלח והפלפל.
- אופים 30-25 דקות, עד שהירקות רכים אך עדיין מוצקים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן