אספרגוס צלוי ברוטב יוגורט וגבינה כחולה
מחפשים תוספת צמחונית לארוחה חלבית? ישראל אהרוני מכין אספרגוס צלוי ברוטב חמצמץ של יוגורט וגבינה כחולה. 10 דקות עבודה ויש לכם תוספת מרשימה
מחפשים תוספת צמחונית לארוחה חלבית? ישראל אהרוני מכין אספרגוס צלוי ברוטב חמצמץ של יוגורט וגבינה כחולה. 10 דקות עבודה ויש לכם תוספת מרשימה
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 539.5 קק״ל 1079.0 קק״לפחמימות 15.5 גרם 31.0 גרםשומן 41.4 גרם 82.8 גרםנתרן 1156.0 מ״ג 2312.0 מ״גחלבון 23.9 גרם 47.8 גרםסיבים תזונתיים 9.4 גרם 18.8 גרםשומן רווי 10.9 גרם 21.8 גרםכולסטרול 37.1 מ״ג 74.3 מ״גסידן 484.6 מ״ג 969.2 מ״גברזל 8.5 מ״ג 17.0 מ״גאשלגן 1122.4 מ״ג 2244.8 מ״גאבץ 5.4 מ״ג 10.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות16 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 539.5 קק״ל 1079.0 קק״לפחמימות 15.5 גרם 31.0 גרםשומן 41.4 גרם 82.8 גרםנתרן 1156.0 מ״ג 2312.0 מ״גחלבון 23.9 גרם 47.8 גרםסיבים תזונתיים 9.4 גרם 18.8 גרםשומן רווי 10.9 גרם 21.8 גרםכולסטרול 37.1 מ״ג 74.3 מ״גסידן 484.6 מ״ג 969.2 מ״גברזל 8.5 מ״ג 17.0 מ״גאשלגן 1122.4 מ״ג 2244.8 מ״גאבץ 5.4 מ״ג 10.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 540 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אספרגוס
-
16 גבעולי אספרגוסים
-
1 כף שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף תימין טרי
רוטב
-
1 כוס יוגורט כבשים
-
50 גרם גבינה כחולה
-
2 כפות שמן זית
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- קוצצים את אגוזי הלוז והעירית.
- חולטים את האספרגוס בשפע מים רותחים ומומלחים כדקה. מוציאים ומעבירים למי קרח לדקה. מסננים ומייבשים מעט בעזרת נייר סופג.
- מורחים את האספרגוס בשמן ומתבלים במלח, פלפל ותימין.
- מחממים מחבת פסים וצולים עליה את האספרגוס כ-2 דקות מכל צד.
- מניחים בקערה את כל רכיבי הרוטב ומערבבים למרקם אחיד.
- יוצקים את הרוטב על האספרגוס, מפזרים מעל את האגוזים והעירית ומגישים.
אופן הכנה
- קוצצים את אגוזי הלוז והעירית.
- חולטים את האספרגוס בשפע מים רותחים ומומלחים כדקה. מוציאים ומעבירים למי קרח לדקה. מסננים ומייבשים מעט בעזרת נייר סופג.
- מורחים את האספרגוס בשמן ומתבלים במלח, פלפל ותימין.
- מחממים מחבת פסים וצולים עליה את האספרגוס כ-2 דקות מכל צד.
- מניחים בקערה את כל רכיבי הרוטב ומערבבים למרקם אחיד.
- יוצקים את הרוטב על האספרגוס, מפזרים מעל את האגוזים והעירית ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן