אמפנדס תירס קלים להכנה

שי-לי ליפא מכינה אמפנדס תירס - מאפים ארגנטינאים פריכים במילוי תירס וגבינה שמכינים בקלות עם בצק עלים מוכן. ארוחת ערב קלילה לילדים ולמשפחה
שי-לי ליפא מכינה אמפנדס תירס - מאפים ארגנטינאים פריכים במילוי תירס וגבינה שמכינים בקלות עם בצק עלים מוכן. ארוחת ערב קלילה לילדים ולמשפחה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    5 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 60.3 קק״ל 1206.3 קק״ל
    פחמימות 4.7 גרם 94.6 גרם
    שומן 3.2 גרם 63.7 גרם
    נתרן 135.4 מ״ג 2707.3 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 62.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.3 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 18.6 גרם
    כולסטרול 15.6 מ״ג 312.8 מ״ג
    סידן 32.5 מ״ג 650.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 67.7 מ״ג 1354.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    5 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 60.3 קק״ל 1206.3 קק״ל
    פחמימות 4.7 גרם 94.6 גרם
    שומן 3.2 גרם 63.7 גרם
    נתרן 135.4 מ״ג 2707.3 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 62.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.3 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 18.6 גרם
    כולסטרול 15.6 מ״ג 312.8 מ״ג
    סידן 32.5 מ״ג 650.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 67.7 מ״ג 1354.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

הברשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים תנור ל-220 מעלות במצב טורבו ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  3. מכינים את המלית: מרסקים חצי מכמות התירס במעבד מזון.
  4. קוצצים דק את הבצל וחותכים את הפלפל האדום לקוביות בגודל 1/2 ס”מ.
  5. מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ובצל ומאדים תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל רך.
  6. מוסיפים פלפל אדום ומטגנים כ-2 דקות עד שהפלפל מתחיל להתרכך.
  7. מוסיפים את התירס השלם והמרוסק וקורנפלור, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים לתערובת אחידה. מסירים מהאש.
  8. מגררים את המוצרלה בפומפייה ומוסיפים למחבת החמה. מערבבים עד שהגבינה נמסה. מצננים היטב.
  9. ממלאים ואופים: קוצצים גס את הביצים הקשות.
  10. פורשים את הבצק על משטח העבודה. קורצים עיגולים בקוטר 10 ס”מ. מניחים כף מלית בכל עיגול ומעל מעט ביצה קצוצה. מקפלים את הבצק מעל המלית, מהדקים ולוחצים מסביב עם מזלג מקומח.
  11. מניחים את האמפנדס בתבניות במרווחים של 3 ס”מ ומברישים במעט ביצה טרופה.
  12. אופים בתנור החם 10 דקות, מנמיכים את הטמפרטורה ל-180 מעלות ואופים עוד 10 דקות עד שהאמפנדס זהובים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אמפנדס תירס קלים להכנה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות