אטריות שעועית עם בשר טחון ואפונה

רעבים לאוכל אסייתי ולא מתחשק לכם לעשות משלוח? ממש אין סיבה. ישראל אהרוני מסדר לכם מנה מוקפצת נפלאה של אטריות שעועית עם בשר טחון ואפונה
רעבים לאוכל אסייתי ולא מתחשק לכם לעשות משלוח? ממש אין סיבה. ישראל אהרוני מסדר לכם מנה מוקפצת נפלאה של אטריות שעועית עם בשר טחון ואפונה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    75 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 967.9 קק״ל 3871.6 קק״ל
    פחמימות 75.4 גרם 301.7 גרם
    שומן 102.5 גרם 410.0 גרם
    נתרן 1685.4 מ״ג 6741.5 מ״ג
    חלבון 54.0 גרם 215.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.8 גרם
    שומן רווי 14.4 גרם 57.8 גרם
    כולסטרול 162.2 מ״ג 648.6 מ״ג
    סידן 89.1 מ״ג 356.3 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 25.9 מ״ג
    אשלגן 978.5 מ״ג 3914.0 מ״ג
    אבץ 10.6 מ״ג 42.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    75 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 967.9 קק״ל 3871.6 קק״ל
    פחמימות 75.4 גרם 301.7 גרם
    שומן 102.5 גרם 410.0 גרם
    נתרן 1685.4 מ״ג 6741.5 מ״ג
    חלבון 54.0 גרם 215.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.8 גרם
    שומן רווי 14.4 גרם 57.8 גרם
    כולסטרול 162.2 מ״ג 648.6 מ״ג
    סידן 89.1 מ״ג 356.3 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 25.9 מ״ג
    אשלגן 978.5 מ״ג 3914.0 מ״ג
    אבץ 10.6 מ״ג 42.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל אסיאתי
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. משרים את האטריות במים חמים כשעה, מסננים ומניחים בקערה עם מים קרים עד לשימוש.
  2. כותשים את שיני השום, קוצצים דק את השאלוט, הג’ינג’ר והצ’ילי האדום.
  3. יוצקים שמן לווק (או מחבת רחבה) וכשהשמן חם, מטגנים בו את השום, השאלוט, הג’ינג’ר והצ’ילי כשתי דקות. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה.
  4. בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי הרוטב, ניתן לטחון בבלנדר מוט כדי לקבל מסה חלקה.
  5. יוצקים את הרוטב למחבת ומבשלים יחד עם הבשר כשלוש דקות נוספות. מוסיפים את האפונה ומבשלים כשתי דקות נוספות.
  6. מגישים: מחלקים את האטריות לקעריות (ניתן לגזור אותן לאורך הרצוי), מניחים עליהן מן הבשר ומהרוטב.
  7. קוצצים דק את הכוסברה ואת הבצל הירוק, קוצצים גס את הבוטנים. מעטרים את המנה בנענע, כוסברה, בצל ירוק ובוטנים ומגישים.

הערות

  • אם אין ציר עוף, אפשר להשתמש במים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אטריות שעועית עם בשר טחון ואפונה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות