מוקפץ אטריות עם פטריות של אהרוני

יש לכם חשק לאוכל אסייתי ואין לכן זמן לעמוד שעות במטבח? אהרוני מתקתק לכם מוקפץ אטריות עם פטריות ברוטב סויה שמכינים ב-10 דקות
יש לכם חשק לאוכל אסייתי ואין לכן זמן לעמוד שעות במטבח? אהרוני מתקתק לכם מוקפץ אטריות עם פטריות ברוטב סויה שמכינים ב-10 דקות
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    121 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 769.4 קק״ל 3077.4 קק״ל
    פחמימות 121.4 גרם 485.7 גרם
    שומן 15.2 גרם 60.9 גרם
    נתרן 1014.7 מ״ג 4058.8 מ״ג
    חלבון 19.6 גרם 78.3 גרם
    סיבים תזונתיים 14.6 גרם 58.2 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 702.8 מ״ג 2811.1 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 32.3 מ״ג
    אשלגן 2246.7 מ״ג 8986.8 מ״ג
    אבץ 3.9 מ״ג 15.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    121 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 769.4 קק״ל 3077.4 קק״ל
    פחמימות 121.4 גרם 485.7 גרם
    שומן 15.2 גרם 60.9 גרם
    נתרן 1014.7 מ״ג 4058.8 מ״ג
    חלבון 19.6 גרם 78.3 גרם
    סיבים תזונתיים 14.6 גרם 58.2 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 702.8 מ״ג 2811.1 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 32.3 מ״ג
    אשלגן 2246.7 מ״ג 8986.8 מ״ג
    אבץ 3.9 מ״ג 15.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות צהריים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים, מזלפים מעט שמן קנולה ומערבבים. מניחים בצד.
  2. משרים את פטריות השיטאקי המיובשות במים רותחים כ-15 דקות. מסננים אך שומרים את מי ההשריה.
  3. קולפים ופורסים את בצלי השאלוט והשום לפרוסות דקות. קולפים את הג’ינג’ר ומגררים.
  4. פורסים את פטריות השמפיניון ופטריות השיטאקי לפרוסות.
  5. מפרידים את חלקו הלבן של הבאק צ’וי מחלקו הירוק ושומרים בצד.
  6. מחממים שמן קנולה בווק או במחבת סוטאז’. מטגנים את בצלי השאלוט, השום והג’ינג’ר כ-2 דקות.
  7. מוסיפים את הפטריות ואת חלקו הלבן של הבאק צ’וי, מתבלים במלח ובפלפל שחור.
  8. מוסיפים את חלקו הירוק של הבאק צ’וי ואת האטריות ומטגנים כ-2 דקות.
  9. בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב כולל מי ההשריה של הפטריות. יוצקים את הרוטב לווק, ומטגנים 3 דקות.
  10. מחלקים את האטריות לקערות הגשה, מקשטים בבצל ירוק ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מוקפץ אטריות עם פטריות של אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות