מוקפץ אטריות עם פטריות של אהרוני
יש לכם חשק לאוכל אסייתי ואין לכן זמן לעמוד שעות במטבח? אהרוני מתקתק לכם מוקפץ אטריות עם פטריות ברוטב סויה שמכינים ב-10 דקות
יש לכם חשק לאוכל אסייתי ואין לכן זמן לעמוד שעות במטבח? אהרוני מתקתק לכם מוקפץ אטריות עם פטריות ברוטב סויה שמכינים ב-10 דקות
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 769.4 קק״ל 3077.4 קק״לפחמימות 121.4 גרם 485.7 גרםשומן 15.2 גרם 60.9 גרםנתרן 1014.7 מ״ג 4058.8 מ״גחלבון 19.6 גרם 78.3 גרםסיבים תזונתיים 14.6 גרם 58.2 גרםשומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 702.8 מ״ג 2811.1 מ״גברזל 8.1 מ״ג 32.3 מ״גאשלגן 2246.7 מ״ג 8986.8 מ״גאבץ 3.9 מ״ג 15.8 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות121 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 769.4 קק״ל 3077.4 קק״לפחמימות 121.4 גרם 485.7 גרםשומן 15.2 גרם 60.9 גרםנתרן 1014.7 מ״ג 4058.8 מ״גחלבון 19.6 גרם 78.3 גרםסיבים תזונתיים 14.6 גרם 58.2 גרםשומן רווי 1.5 גרם 6.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 702.8 מ״ג 2811.1 מ״גברזל 8.1 מ״ג 32.3 מ״גאשלגן 2246.7 מ״ג 8986.8 מ״גאבץ 3.9 מ״ג 15.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 769 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה פסטה פטוצ’יני
-
4 כפות שמן קנולה
-
5 בצלי שאלוט קטנים
-
4 שיני שום
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 חבילה פטריות שמפיניון
-
1 חבילה פטריות שיטאקה מיובשות
-
3 ראשי באק צ’וי
רוטב
-
4 כפות רוטב סויה
-
1 כף שמן שומשום
הגשה
-
3 גבעולי בצל ירוק
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים, מזלפים מעט שמן קנולה ומערבבים. מניחים בצד.
- משרים את פטריות השיטאקי המיובשות במים רותחים כ-15 דקות. מסננים אך שומרים את מי ההשריה.
- קולפים ופורסים את בצלי השאלוט והשום לפרוסות דקות. קולפים את הג’ינג’ר ומגררים.
- פורסים את פטריות השמפיניון ופטריות השיטאקי לפרוסות.
- מפרידים את חלקו הלבן של הבאק צ’וי מחלקו הירוק ושומרים בצד.
- מחממים שמן קנולה בווק או במחבת סוטאז’. מטגנים את בצלי השאלוט, השום והג’ינג’ר כ-2 דקות.
- מוסיפים את הפטריות ואת חלקו הלבן של הבאק צ’וי, מתבלים במלח ובפלפל שחור.
- מוסיפים את חלקו הירוק של הבאק צ’וי ואת האטריות ומטגנים כ-2 דקות.
- בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב כולל מי ההשריה של הפטריות. יוצקים את הרוטב לווק, ומטגנים 3 דקות.
- מחלקים את האטריות לקערות הגשה, מקשטים בבצל ירוק ומגישים.
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים, מזלפים מעט שמן קנולה ומערבבים. מניחים בצד.
- משרים את פטריות השיטאקי המיובשות במים רותחים כ-15 דקות. מסננים אך שומרים את מי ההשריה.
- קולפים ופורסים את בצלי השאלוט והשום לפרוסות דקות. קולפים את הג’ינג’ר ומגררים.
- פורסים את פטריות השמפיניון ופטריות השיטאקי לפרוסות.
- מפרידים את חלקו הלבן של הבאק צ’וי מחלקו הירוק ושומרים בצד.
- מחממים שמן קנולה בווק או במחבת סוטאז’. מטגנים את בצלי השאלוט, השום והג’ינג’ר כ-2 דקות.
- מוסיפים את הפטריות ואת חלקו הלבן של הבאק צ’וי, מתבלים במלח ובפלפל שחור.
- מוסיפים את חלקו הירוק של הבאק צ’וי ואת האטריות ומטגנים כ-2 דקות.
- בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב כולל מי ההשריה של הפטריות. יוצקים את הרוטב לווק, ומטגנים 3 דקות.
- מחלקים את האטריות לקערות הגשה, מקשטים בבצל ירוק ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן