אטריות מוקפצות עם בשר טחון, אפונה ובצל ירוק

תמרה אהרוני מלמדת איך להכין אטריות מוקפצות עם בשר טחון, אפונה ובצל ירוק בפחות מחצי שעה. מנה שמתאימה בדיוק לארוחת הצהריים שלכם
תמרה אהרוני מלמדת איך להכין אטריות מוקפצות עם בשר טחון, אפונה ובצל ירוק בפחות מחצי שעה. מנה שמתאימה בדיוק לארוחת הצהריים שלכם
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    105 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 953.2 קק״ל 3812.6 קק״ל
    פחמימות 105.0 גרם 420.1 גרם
    שומן 34.1 גרם 136.4 גרם
    נתרן 1972.4 מ״ג 7889.4 מ״ג
    חלבון 51.3 גרם 205.3 גרם
    סיבים תזונתיים 8.7 גרם 34.7 גרם
    שומן רווי 9.7 גרם 38.6 גרם
    כולסטרול 107.5 מ״ג 430.0 מ״ג
    סידן 93.0 מ״ג 372.1 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 23.6 מ״ג
    אשלגן 1041.0 מ״ג 4163.9 מ״ג
    אבץ 8.6 מ״ג 34.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    105 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 953.2 קק״ל 3812.6 קק״ל
    פחמימות 105.0 גרם 420.1 גרם
    שומן 34.1 גרם 136.4 גרם
    נתרן 1972.4 מ״ג 7889.4 מ״ג
    חלבון 51.3 גרם 205.3 גרם
    סיבים תזונתיים 8.7 גרם 34.7 גרם
    שומן רווי 9.7 גרם 38.6 גרם
    כולסטרול 107.5 מ״ג 430.0 מ״ג
    סידן 93.0 מ״ג 372.1 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 23.6 מ״ג
    אשלגן 1041.0 מ״ג 4163.9 מ״ג
    אבץ 8.6 מ״ג 34.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אטריות

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן, מסננים ושוטפים במים קרים.
  2. חותכים דק את בצלי השאלוט, השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף. קוצצים את הבצל הירוק והכוסברה.
  3. מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף. מוסיפים את בצלי השאלוט וממשיכים לטגן כ-3 דקות.
  4. מוסיפים את הבשר ומטגנים כ-4-5 דקות עד שהוא מתחיל להשחים.
  5. מערבבים בקערית את כל מרכיבי הרוטב.
  6. מוסיפים למחבת את האפונה והרוטב ומבשלים תוך ערבוב כ-3 דקות.
  7. מוסיפים את הספגטי ומערבבים היטב.
  8. מוסיפים את הבצל הירוק והכוסברה, מערבבים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אטריות מוקפצות עם בשר טחון, אפונה ובצל ירוק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות