אורז צהוב עם גזר וחמוציות
אורז צהוב עם גזר והפתעות קטנות ומתוקות של חמוציות הוא שדרוג מעולה לתוספות הקבועות בבית שלכם. תוספת צמחונית וטבעונית שמתאימה לכל ארוחה
אורז צהוב עם גזר והפתעות קטנות ומתוקות של חמוציות הוא שדרוג מעולה לתוספות הקבועות בבית שלכם. תוספת צמחונית וטבעונית שמתאימה לכל ארוחה
- אולגה טוכשר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 388.3 קק״ל 1164.9 קק״לפחמימות 74.5 גרם 223.6 גרםשומן 7.7 גרם 23.0 גרםנתרן 583.0 מ״ג 1749.1 מ״גחלבון 6.3 גרם 18.9 גרםסיבים תזונתיים 5.8 גרם 17.5 גרםשומן רווי 1.2 גרם 3.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 86.3 מ״ג 258.9 מ״גברזל 1.8 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 469.4 מ״ג 1408.1 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
פחמימות75 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 388.3 קק״ל 1164.9 קק״לפחמימות 74.5 גרם 223.6 גרםשומן 7.7 גרם 23.0 גרםנתרן 583.0 מ״ג 1749.1 מ״גחלבון 6.3 גרם 18.9 גרםסיבים תזונתיים 5.8 גרם 17.5 גרםשומן רווי 1.2 גרם 3.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 86.3 מ״ג 258.9 מ״גברזל 1.8 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 469.4 מ״ג 1408.1 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 388 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- קוצצים דק את הבצל, מגררים את הגזר בפומפייה.
- מחממים את השמן במחבת רחבה או סיר ומאדים את הבצל עד שהוא נהיה שקוף.
- מוסיפים את הגזר, מערבבים וממשיכים לטגן יחד עוד כ-2-3 דקות. מוסיפים את האורז ומערבבים היטב.
- מוסיפים את המים, הכורכום והמלח, מערבבים, מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עוד כ-15-20 דקות, או עד שכל המים מתאדים, והאורז מתרכך.
- מוסיפים את החמוציות, מערבבים ומגישים.
אופן הכנה
- קוצצים דק את הבצל, מגררים את הגזר בפומפייה.
- מחממים את השמן במחבת רחבה או סיר ומאדים את הבצל עד שהוא נהיה שקוף.
- מוסיפים את הגזר, מערבבים וממשיכים לטגן יחד עוד כ-2-3 דקות. מוסיפים את האורז ומערבבים היטב.
- מוסיפים את המים, הכורכום והמלח, מערבבים, מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עוד כ-15-20 דקות, או עד שכל המים מתאדים, והאורז מתרכך.
- מוסיפים את החמוציות, מערבבים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן