אורז פרסי אמיתי של תמרה וישראל אהרוני

ישראל ותמרה אהרוני מלמדים להכין אורז פרסי עם תפוחי אדמה שרופים - מנה טעימה ומשביעה שמתאימה גם לאירוח וגם כארוחה רגילה שמתאימה גם לטבעונים
ישראל ותמרה אהרוני מלמדים להכין אורז פרסי עם תפוחי אדמה שרופים - מנה טעימה ומשביעה שמתאימה גם לאירוח וגם כארוחה רגילה שמתאימה גם לטבעונים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • פחמימות
    57 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 371.6 קק״ל 1486.5 קק״ל
    פחמימות 56.7 גרם 226.8 גרם
    שומן 10.4 גרם 41.5 גרם
    נתרן 394.3 מ״ג 1577.1 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 17.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 24.9 מ״ג 99.4 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 301.0 מ״ג 1204.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • פחמימות
    57 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 371.6 קק״ל 1486.5 קק״ל
    פחמימות 56.7 גרם 226.8 גרם
    שומן 10.4 גרם 41.5 גרם
    נתרן 394.3 מ״ג 1577.1 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 17.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 24.9 מ״ג 99.4 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 301.0 מ״ג 1204.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מבשלים את האורז בסיר על כיריים חצי בישול ושוטפים במים קרים.
  2. חוצים את תפוחי האדמה ומטגנים בשמן את הצד החתוך של תפוחי האדמה, ממליחים ומפלפלים.
  3. מערבבים את האורז עם מלח, פלפל שחור, זרשק וצימוקים ומכניסים לסיר, מעל תפוחי האדמה.
  4. מטגנים חמש דקות, מוסיפים חצי כוס מים, מכסים ומבשלים שעה על להבה נמוכה מאד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אורז פרסי אמיתי של תמרה וישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות