אורז עם עשבי תיבול, שום ושקדים

רוצים לשדרג את האורז הלבן שאתם תמיד מכינים? משה שגב מכין אורז עם עשבי תיבול שמתאים כתוספת לכל ארוחה
רוצים לשדרג את האורז הלבן שאתם תמיד מכינים? משה שגב מכין אורז עם עשבי תיבול שמתאים כתוספת לכל ארוחה
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    12 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 289.3 קק״ל 1157.3 קק״ל
    פחמימות 11.8 גרם 47.1 גרם
    שומן 26.2 גרם 104.6 גרם
    נתרן 1379.3 מ״ג 5517.2 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 13.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 13.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 83.9 מ״ג 335.7 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 351.2 מ״ג 1404.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    12 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 289.3 קק״ל 1157.3 קק״ל
    פחמימות 11.8 גרם 47.1 גרם
    שומן 26.2 גרם 104.6 גרם
    נתרן 1379.3 מ״ג 5517.2 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 13.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 13.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 83.9 מ״ג 335.7 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 351.2 מ״ג 1404.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז

בצל מטוגן

תערובת צמחי תבלין

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את האורז: מחממים את השמן בסיר כבד על אש גבוהה. מוסיפים את האורז והמלח ומערבבים, מטגנים כדקה.
  2. מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים ומכסים את הסיר. מעבירים לאש קטנה ומבשלים 17 דקות בלי לפתוח את המכסה.
  3. מכינים את הבצל: פורסים את הבצל לרצועות דקות.
  4. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד להזהבה קלה. מוציאים לצלחת ושומרים בצד.
  5. בסיום בישול האורז מכבים את האש, פותחים את המכסה ומערבבים בזהירות.
  6. קוצצים דק את הפלפל צ’ילי, הפטרוזיליה, הכוסברה והשמיר ומוסיפים לסיר האורז.
  7. כותשים את השום ומוסיפים לסיר.
  8. קולים את השקדים על מחבת יבשה ומוסיפים לסיר.
  9. מגישים את האורז עם הבצל המטוגן מעל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אורז עם עשבי תיבול, שום ושקדים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות