אגסים מבושלים ביין לבן בציפוי פיסטוק
איך מכינים קינוח מתוק שהוא גם פרווה, גם טעים וגם דיאטטי? ישראל אהרוני מלמד איך מתקתקים ב-10 דקות אגסים מבושלים ביין לבן בציפוי פיסטוק
איך מכינים קינוח מתוק שהוא גם פרווה, גם טעים וגם דיאטטי? ישראל אהרוני מלמד איך מתקתקים ב-10 דקות אגסים מבושלים ביין לבן בציפוי פיסטוק
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 301.5 קק״ל 1809.0 קק״לפחמימות 30.8 גרם 184.7 גרםשומן 10.8 גרם 64.7 גרםנתרן 10.4 מ״ג 62.3 מ״גחלבון 6.1 גרם 36.4 גרםסיבים תזונתיים 7.0 גרם 42.2 גרםשומן רווי 2.2 גרם 13.3 גרםכולסטרול 1.0 מ״ג 6.2 מ״גסידן 50.5 מ״ג 302.9 מ״גברזל 2.8 מ״ג 17.0 מ״גאשלגן 493.7 מ״ג 2962.3 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 9.3 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות31 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 301.5 קק״ל 1809.0 קק״לפחמימות 30.8 גרם 184.7 גרםשומן 10.8 גרם 64.7 גרםנתרן 10.4 מ״ג 62.3 מ״גחלבון 6.1 גרם 36.4 גרםסיבים תזונתיים 7.0 גרם 42.2 גרםשומן רווי 2.2 גרם 13.3 גרםכולסטרול 1.0 מ״ג 6.2 מ״גסידן 50.5 מ״ג 302.9 מ״גברזל 2.8 מ״ג 17.0 מ״גאשלגן 493.7 מ״ג 2962.3 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 9.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 302 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 אגסים בינוניים
-
4 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 בקבוק יין לבן יבש
-
1 כפית גרידת לימון
-
4 כפות מיץ לימון
הגשה
-
1 כוס פיסטוקים קלופים קלויים
אופן הכנה
- קולפים את האגסים ובעזרת חורצן מחלצים את הליבה והגרעינים.
- קולפים את הג’ינג’ר ופורסים לפרוסות דקות.
- שמים את היין, הסוכר, הזעפרן, גרידת הלימון ומיץ הלימון והג’ינג’ר בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את האגסים ומבשלים כעשרים דקות.
- בינתיים קוצצים פיסטוקים במעבד מזון לפירורים גסים.
- בתום עשרים דקות בישול, מוציאים את האגסים לצלחת ומצמצמים את הרוטב לסירופ.
- טובלים את האגסים בסירופ סוכר, מגלגלים את תחתיתם בפירורי פיסטוק ומניחים בצלחת הגשה. מזלפים מעט סירופ מעל ומגישים.
אופן הכנה
- קולפים את האגסים ובעזרת חורצן מחלצים את הליבה והגרעינים.
- קולפים את הג’ינג’ר ופורסים לפרוסות דקות.
- שמים את היין, הסוכר, הזעפרן, גרידת הלימון ומיץ הלימון והג’ינג’ר בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את האגסים ומבשלים כעשרים דקות.
- בינתיים קוצצים פיסטוקים במעבד מזון לפירורים גסים.
- בתום עשרים דקות בישול, מוציאים את האגסים לצלחת ומצמצמים את הרוטב לסירופ.
- טובלים את האגסים בסירופ סוכר, מגלגלים את תחתיתם בפירורי פיסטוק ומניחים בצלחת הגשה. מזלפים מעט סירופ מעל ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן