אגסים מבושלים ביין לבן בציפוי פיסטוק

איך מכינים קינוח מתוק שהוא גם פרווה, גם טעים וגם דיאטטי? ישראל אהרוני מלמד איך מתקתקים ב-10 דקות אגסים מבושלים ביין לבן בציפוי פיסטוק
איך מכינים קינוח מתוק שהוא גם פרווה, גם טעים וגם דיאטטי? ישראל אהרוני מלמד איך מתקתקים ב-10 דקות אגסים מבושלים ביין לבן בציפוי פיסטוק
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    31 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 301.5 קק״ל 1809.0 קק״ל
    פחמימות 30.8 גרם 184.7 גרם
    שומן 10.8 גרם 64.7 גרם
    נתרן 10.4 מ״ג 62.3 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 36.4 גרם
    סיבים תזונתיים 7.0 גרם 42.2 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 13.3 גרם
    כולסטרול 1.0 מ״ג 6.2 מ״ג
    סידן 50.5 מ״ג 302.9 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 17.0 מ״ג
    אשלגן 493.7 מ״ג 2962.3 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 9.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    31 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 301.5 קק״ל 1809.0 קק״ל
    פחמימות 30.8 גרם 184.7 גרם
    שומן 10.8 גרם 64.7 גרם
    נתרן 10.4 מ״ג 62.3 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 36.4 גרם
    סיבים תזונתיים 7.0 גרם 42.2 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 13.3 גרם
    כולסטרול 1.0 מ״ג 6.2 מ״ג
    סידן 50.5 מ״ג 302.9 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 17.0 מ״ג
    אשלגן 493.7 מ״ג 2962.3 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 9.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קולפים את האגסים ובעזרת חורצן מחלצים את הליבה והגרעינים.
  2. קולפים את הג’ינג’ר ופורסים לפרוסות דקות.
  3. שמים את היין, הסוכר, הזעפרן, גרידת הלימון ומיץ הלימון והג’ינג’ר בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
  4. מוסיפים את האגסים ומבשלים כעשרים דקות.
  5. בינתיים קוצצים פיסטוקים במעבד מזון לפירורים גסים.
  6. בתום עשרים דקות בישול, מוציאים את האגסים לצלחת ומצמצמים את הרוטב לסירופ.
  7. טובלים את האגסים בסירופ סוכר, מגלגלים את תחתיתם בפירורי פיסטוק ומניחים בצלחת הגשה. מזלפים מעט סירופ מעל ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אגסים מבושלים ביין לבן בציפוי פיסטוק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות