מלח ים אטלנטי
עוגיות פאדג’ שוקולד כשרות לפסח
עוגיות שוקולד סופר רכות ופאדג'יות בלי טיפה של קמח, ועם קצת מלח שמדגיש עוד יותר את השוקולדיות שלהן. עוגיות מושלמות למכורי שוקולד!
6:21
עוגיית חמאה ענקית עם קרמל מלוח
אודי ואושר מכינים עוגיית חמאה ענקית מבצק פריך במיוחד במילוי טופי קרמל מלוח שנשפך בעת החיתוך. קינוח מתוק וטעים שכל המשפחה תאהב
6:05
ביצי ארפאג’ – ביצים רכות עם קצפת מלוחה וטוסטוני לחם
אודי ואושר מכינים ביצי ארפאג', דרך אלגנטית וטעימה להגיש ביצה רכה לארוחת בוקר עם קצפת מלוחה, טוסטוני לחם, מייפל ועירית
9:05
עגבניות צלויות בתנור עם שום, טימין ורוזמרין
איילת הירשמן מכינה עגבניות צלויות עסיסיות שאפשר להגיש בצלחת אנטיפסטי או כתיבול למנת פסטה או דג. מתבלים בשום ושמן זית ומקבלים תוספת נהדרת
סלט עגבניות צלויות וגבינת פטה
איילת הירשמן מכינה סלט עגבניות שמשלב עגבניות צלויות עם עגבניות טריות, החיבור המושלם בין חם לקר. מעל הכול מפזרים גבינת פטה שמוסיפה מליחות עדינה
פוקצ’ה עם בצל מקורמל
מכינים ארוחה איטלקית ומחפשים פתיח כיפי למנה ראשונה? אופים פוקצ'ה עם בצל מקורמל, קלה להכנה ומרשימה לאירוח חלבי או בשרי
עוגת סברינה נוסטלגית של מיקי שמו
מתגעגעים לקינוחי הוויטרינה של פעם? מיקי שמו חוזר בזמן ומכין את הקינוח הכי נוסטלגי - עוגת סברינה עם הר קצפת שתקצור מלא מחמאות