
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 151.0 קק״ל 4529.8 קק״לפחמימות 16.3 גרם 488.5 גרםשומן 8.2 גרם 244.6 גרםנתרן 12.5 מ״ג 376.0 מ״גחלבון 3.0 גרם 88.8 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 20.3 גרםשומן רווי 4.8 גרם 143.2 גרםכולסטרול 35.6 מ״ג 1068.2 מ״גסידן 19.2 מ״ג 575.2 מ״גברזל 0.4 מ״ג 13.3 מ״גאשלגן 50.5 מ״ג 1514.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 11.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6 -
הכנה 30 דק׳כולל 45 דק׳ -
פחמימות16 גרם -
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 151.0 קק״ל 4529.8 קק״לפחמימות 16.3 גרם 488.5 גרםשומן 8.2 גרם 244.6 גרםנתרן 12.5 מ״ג 376.0 מ״גחלבון 3.0 גרם 88.8 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 20.3 גרםשומן רווי 4.8 גרם 143.2 גרםכולסטרול 35.6 מ״ג 1068.2 מ״גסידן 19.2 מ״ג 575.2 מ״גברזל 0.4 מ״ג 13.3 מ״גאשלגן 50.5 מ״ג 1514.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 11.0 מ״גסגור

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 151 | כמות מנות 30 |
|---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
200 גרם חמאה
-
500 גרם קמח לבן
-
2 ביצים M
-
200 גרם שוקולד חלב

אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. חותכים את החמאה לקוביות.
- במעבד המזון מעבדים את החמאה, הסוכר והקמח לפירורים. מוסיפים את הביצים ומעבדים לבצק אחיד.
- מניחים את הבצק על נייר אפייה משומן בתרסיס השמן, מכסים בעוד נייר אפייה ומרדדים לעובי 1/2 ס”מ.
- קורצים לעוגיות בעזרת החותכן המיוחד ומניחים במרווחים על גבי התבנית.
- אופים 15 דקות עד להזהבה ומצננים.
- ממיסים את השוקולד במיקרוגל, מוזגים לתבנית הסיליקון התואמת ומקפיאים להתקשות. מורחים ‘נגיעה’ של השוקולד המומס בתור דבק על כל עוגיה, ומניחים את ציור השוקולד מעל.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. חותכים את החמאה לקוביות.
- במעבד המזון מעבדים את החמאה, הסוכר והקמח לפירורים. מוסיפים את הביצים ומעבדים לבצק אחיד.
- מניחים את הבצק על נייר אפייה משומן בתרסיס השמן, מכסים בעוד נייר אפייה ומרדדים לעובי 1/2 ס”מ.
- קורצים לעוגיות בעזרת החותכן המיוחד ומניחים במרווחים על גבי התבנית.
- אופים 15 דקות עד להזהבה ומצננים.
- ממיסים את השוקולד במיקרוגל, מוזגים לתבנית הסיליקון התואמת ומקפיאים להתקשות. מורחים ‘נגיעה’ של השוקולד המומס בתור דבק על כל עוגיה, ומניחים את ציור השוקולד מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן

