קרמבו מילקי מושחת במיוחד של אור שפיץ

מה יותר טעים מקרמבו? קרמבו מילקי מושחת במיוחד עם קצפת אוורירית בטעם הנוסטלגי שכולנו אוהבים. אור שפיץ עם מתכון שיקצור את כל המחמאות
מה יותר טעים מקרמבו? קרמבו מילקי מושחת במיוחד עם קצפת אוורירית בטעם הנוסטלגי שכולנו אוהבים. אור שפיץ עם מתכון שיקצור את כל המחמאות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • פחמימות
    23 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 222.9 קק״ל 2675.0 קק״ל
    פחמימות 23.3 גרם 280.0 גרם
    שומן 12.4 גרם 148.5 גרם
    נתרן 32.9 מ״ג 395.0 מ״ג
    חלבון 3.2 גרם 38.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 17.0 גרם
    שומן רווי 7.7 גרם 92.5 גרם
    כולסטרול 9.6 מ״ג 115.0 מ״ג
    סידן 78.8 מ״ג 945.0 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 155.0 מ״ג 1860.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 11.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • פחמימות
    23 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 222.9 קק״ל 2675.0 קק״ל
    פחמימות 23.3 גרם 280.0 גרם
    שומן 12.4 גרם 148.5 גרם
    נתרן 32.9 מ״ג 395.0 מ״ג
    חלבון 3.2 גרם 38.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 17.0 גרם
    שומן רווי 7.7 גרם 92.5 גרם
    כולסטרול 9.6 מ״ג 115.0 מ״ג
    סידן 78.8 מ״ג 945.0 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 155.0 מ״ג 1860.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 11.5 מ״ג
    סגור

מאז שאני זוכרת את עצמי הייתי מכורה למילקי ולקצפת במיוחד… אני באמת לא יודעת להסביר במילים אבל זו לא קצפת רגילה… משהו במתיקות ובמרקם גורם לי לאהוב אותה במיוחד.

לרגל יום ההולדת 40 של מילקי (בשעה טובה!!!) הוציאו שמנת להקצפה בבית בטעם הקצפת של מילקי!!! לכבוד המאורע המשמח החלטתי לפרגן במתכון פשוט וטעים של קרמבו מילקי מושחת.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את הקצפת של מילקי והאינסטנט פודינג עד לקבלת קציפה יציבה אבל לא נוקשה מדי. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר עגול.
  2. מזלפים על כל עוגייה שלושה סיבובים ליצירת קציפה גבוהה דמויית קרמבו.
  3. מניחים את כל הקרמבואים הלא מצופים בתבנית ומקפיאים במשך שעה.
  4. בתום שעה, ממיסים בסיר קטן את השוקולד וחמאת הקקאו. מעבירים לכוס רחבה וגבוהה.
  5. טובלים את הקרמבו הקפואים בשוקולד ומניחים בתבנית עד שהציפוי מתקשה.
  6. מקשטים בסוכריות או בכל קישוט אחר שאוהבים ומגישים.

 

מתכון בשיתוף שטראוס
מתכון וצילום: אור שפיץ


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרמבו מילקי מושחת במיוחד של אור שפיץ

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות