סלט טאבולה כרובית עם המון עשבי תיבול

סלט טאבולה בלי פחמימות? ישראל אהרוני מוכיח שאפשר להכין סלט טאבולה כרובית טעים ומשביע, נטול גלוטן, שמקבל את טעמו מהמון עשבי תיבול וקוביות דלעת צלויה
סלט טאבולה בלי פחמימות? ישראל אהרוני מוכיח שאפשר להכין סלט טאבולה כרובית טעים ומשביע, נטול גלוטן, שמקבל את טעמו מהמון עשבי תיבול וקוביות דלעת צלויה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    30 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 259.3 קק״ל 1037.2 קק״ל
    פחמימות 30.0 גרם 119.9 גרם
    שומן 13.5 גרם 53.9 גרם
    נתרן 793.8 מ״ג 3175.3 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 23.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.4 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 8.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 108.3 מ״ג 433.2 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 744.3 מ״ג 2977.2 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    30 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 259.3 קק״ל 1037.2 קק״ל
    פחמימות 30.0 גרם 119.9 גרם
    שומן 13.5 גרם 53.9 גרם
    נתרן 793.8 מ״ג 3175.3 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 23.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.4 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 8.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 108.3 מ״ג 433.2 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 744.3 מ״ג 2977.2 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים מחבת על אש בינונית, משמנים קלות בתרסיס שמן ומטגנים את המרווה כדקה.
  2. קולפים וחותכים את הדלעת לקוביות בגודל 1 ס”מ. מוסיפים למחבת, מתבלים במלח ופלפל שחור ומטגנים 5 דקות.
  3. מוסיפים למחבת סילאן ומטגנים 2 דקות. מסירים מהאש ומצננים.
  4. מפרידים את הכרובית לפרחים ומעבדים במעבד מזון לפירורים קטנטנים. מעבירים לקערת ערבוב גדולה.
  5. קוצצים דק את הבצל, השום, הצ’ילי החריף, הנענע והפטרוזיליה ומוסיפים לקערה.
  6. חותכים את המלפפונים לקוביות קטנטנות ומוסיפים לקערה, יחד עם יתר המצרכים. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, סילאן, מלח ופלפל שחור, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
  7. קולים את גרעיני הדלעת במחבת יבשה עד שהם מזהיבים מעט. מעטרים את הסלט בגרעיני הדלעת ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט טאבולה כרובית עם המון עשבי תיבול

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

    אורית הודר

    שככתם את הכרובית ברשימת המצרכים

      Foody Foody

      תודה רבה, תיקנו את המתכון

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות