ממרח אבוקדו וטחינה של שי-לי ליפא

רוצים לשדרג את הכריכים לבית הספר או את ארוחת הבוקר הבאה שלכם? שי-לי ליפא מכינה ממרח אבוקדו וטחינה עם המון ערכים תזונתיים
רוצים לשדרג את הכריכים לבית הספר או את ארוחת הבוקר הבאה שלכם? שי-לי ליפא מכינה ממרח אבוקדו וטחינה עם המון ערכים תזונתיים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 143.7 קק״ל 574.8 קק״ל
    פחמימות 3.3 גרם 13.2 גרם
    שומן 13.3 גרם 53.1 גרם
    נתרן 391.6 מ״ג 1566.5 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 10.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 17.2 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 7.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 24.0 מ״ג 96.1 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 288.0 מ״ג 1152.0 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 143.7 קק״ל 574.8 קק״ל
    פחמימות 3.3 גרם 13.2 גרם
    שומן 13.3 גרם 53.1 גרם
    נתרן 391.6 מ״ג 1566.5 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 10.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 17.2 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 7.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 24.0 מ״ג 96.1 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 288.0 מ״ג 1152.0 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים טבעוניים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קולפים את האבוקדו ומחלצים את הגלעין. קולפים את שן השום.
  2. מרסקים את כל החומרים במעבד מזון לממרח אחיד וחלק. טועמים ומתקנים תיבול.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ממרח אבוקדו וטחינה של שי-לי ליפא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים