ריזוטו דלורית עם מלא גבינות נמסות

כל מה שצריך כדי לבשל ריזוטו דלורית משגע עם מלא גבינות נמסות זה רק קצת סבלנות. המנה שמתקבלת היא עשירה ומנחמת, שמשאירה טעם של עוד
כל מה שצריך כדי לבשל ריזוטו דלורית משגע עם מלא גבינות נמסות זה רק קצת סבלנות. המנה שמתקבלת היא עשירה ומנחמת, שמשאירה טעם של עוד
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 511.4 קק״ל 2045.5 קק״ל
    פחמימות 9.5 גרם 38.0 גרם
    שומן 32.3 גרם 129.3 גרם
    נתרן 794.2 מ״ג 3176.6 מ״ג
    חלבון 42.5 גרם 170.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 14.0 גרם 56.1 גרם
    כולסטרול 61.9 מ״ג 247.5 מ״ג
    סידן 462.4 מ״ג 1849.5 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 195.0 מ״ג 780.1 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 511.4 קק״ל 2045.5 קק״ל
    פחמימות 9.5 גרם 38.0 גרם
    שומן 32.3 גרם 129.3 גרם
    נתרן 794.2 מ״ג 3176.6 מ״ג
    חלבון 42.5 גרם 170.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 14.0 גרם 56.1 גרם
    כולסטרול 61.9 מ״ג 247.5 מ״ג
    סידן 462.4 מ״ג 1849.5 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 195.0 מ״ג 780.1 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל, השום והסלרי לקוביות קטנות מאוד.
  2. בסיר רחב מחממים את השמן והחמאה ומטגנים את הבצל, השום והסלרי עד ריכוך.
  3. בינתיים קולפים וחותכים את הדלוריות לקוביות קטנות.
  4. מוסיפים את הדלורית לסיר ומפזרים מעל עלי טימין.
  5. מוסיפים יין לבן ומבשלים עד שהיין מגיע לרתיחה.
  6. מוסיפים אורז ו-2 כוסות מהציר ומבשלים, תוך כדי ערבוב, עד שהנוזלים מתאדים.
  7. מוסיפים שוב ציר וממשיכים לבשל, תוך כדי ערבוב, עד שמסיימים עם כל הנוזלים והאורז רך. במידת הצורך ניתן להוסיף עוד 2 כוסות ציר.
  8. מגררים את הגבינות באמצעות פומפייה.
  9. דקה לסיום מוסיפים את הגבינות, החמאה ומלח ופלפל שחור ומערבבים.
  10. מגישים חם עם גבינת פרמזן מגולפת מעל.

הערות

  • אפשר להחליף את ציר הירקות בכמות זהה של מים רותחים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ריזוטו דלורית עם מלא גבינות נמסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות