תפוצ’יפס תפוחי עץ

לא כל סוג של צ'יפס משמין ומפריע לדיאטה. תפוצ'יפס תפוחי עץ זה חטיף קריספי, מתוק ולא שומני בכלל שאי אפשר להפסיק לנשנש, והוא גם מהמם כמתנה
לא כל סוג של צ'יפס משמין ומפריע לדיאטה. תפוצ'יפס תפוחי עץ זה חטיף קריספי, מתוק ולא שומני בכלל שאי אפשר להפסיק לנשנש, והוא גם מהמם כמתנה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • פחמימות
    112 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 488.7 קק״ל 488.7 קק״ל
    פחמימות 112.4 גרם 112.4 גרם
    שומן 1.7 גרם 1.7 גרם
    נתרן 8.6 מ״ג 8.6 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 1.7 גרם
    סיבים תזונתיים 23.4 גרם 23.4 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 61.3 מ״ג 61.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 1020.9 מ״ג 1020.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • פחמימות
    112 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 488.7 קק״ל 488.7 קק״ל
    פחמימות 112.4 גרם 112.4 גרם
    שומן 1.7 גרם 1.7 גרם
    נתרן 8.6 מ״ג 8.6 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 1.7 גרם
    סיבים תזונתיים 23.4 גרם 23.4 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 61.3 מ״ג 61.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 1020.9 מ״ג 1020.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור

תפוצ’יפס של תפוחים – מתנה קריספית ומתוקה ובעיקר מרשימה בטירוף, שאי אפשר להפסיק לנשנש. אני אורזת חופן תפוצ’יפס בשקית צלופן סגורה, קושרת בסרט יפה עם תפוח קטן מפלסטיק בקצה. כדאי להכין את צ’יפס התפוחים עד יום לפני אכילתו, אחרת הוא סופח לחות ומאבד את הקריספיות.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים בריאים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. בסיר מבשלים מים וסוכר 10 דקות לקבלת סירופ סמיך. מסירים מהאש, סוחטים פנימה חצי לימון ומצננים.
  2. פורסים במנדולינה את התפוחים לפרוסות דקיקות. משרים את פרוסות התפוחים בסירופ לשעה (או עד לילה, מכוסה במקרר).
  3. מחממים תנור ל-120 מעלות.
  4. מסננים את התפוחים מהסירופ ומסדרים את הפרוסות על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן. אופים 40 דקות.
  5. הופכים כל פרוסה לצד השני (אם התפוחים נדבקו לנייר, מקלפים בעדינות, שלא ייקרעו) ואופים עוד 20 דקות, עד שהפרוסות יבשות וקשות למדי (הן ימשיכו להתקשות במהלך הקירור).
  6. מצננים לחלוטין. שומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר או אורזים בשקיות צלופן אטומות וקושרים בסרט.

הערות

  • שומרים בכלי אטום אחרת התפוחים סופחים לחות ומתרככים.
  • ואם זה קרה- אפשר להציל את המצב על ידי ייבוש בתנור ב-120 מעלות, עד שהמרקם הקריספי חוזר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תפוצ’יפס תפוחי עץ

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות