-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 223.4 קק״ל 1340.5 קק״לפחמימות 3.2 גרם 19.1 גרםשומן 8.5 גרם 51.2 גרםנתרן 1088.8 מ״ג 6532.8 מ״גחלבון 31.7 גרם 190.1 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.1 גרםשומן רווי 1.9 גרם 11.6 גרםכולסטרול 145.6 מ״ג 873.6 מ״גסידן 30.2 מ״ג 180.9 מ״גברזל 1.9 מ״ג 11.5 מ״גאשלגן 534.8 מ״ג 3208.5 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 17.7 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
פחמימות3 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 223.4 קק״ל 1340.5 קק״לפחמימות 3.2 גרם 19.1 גרםשומן 8.5 גרם 51.2 גרםנתרן 1088.8 מ״ג 6532.8 מ״גחלבון 31.7 גרם 190.1 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.1 גרםשומן רווי 1.9 גרם 11.6 גרםכולסטרול 145.6 מ״ג 873.6 מ״גסידן 30.2 מ״ג 180.9 מ״גברזל 1.9 מ״ג 11.5 מ״גאשלגן 534.8 מ״ג 3208.5 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 17.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 223 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
12 שוקי עוף עם עור בינוניות
-
1 כף שמן קנולה
-
1 בצל בינוני
-
1 כרובית בינונית
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית כורכום
-
1 כוס מים
אופן הכנה
- קולפים וחותכים את הבצל לרצועות. מפרידים את הכרובית לפרחים.
- מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל. לאחר הזהבת הבצל מוסיפים את העוף ומשחימים משני הצדדים.
- מוסיפים את פרחי הכרובית מעל העוף.
- מכינים את הרוטב: מערבבים היטב בקערית את המלח, הכורכום, הפלפל השחור והמים.
- יוצקים את הרוטב לסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות.
אופן הכנה
- קולפים וחותכים את הבצל לרצועות. מפרידים את הכרובית לפרחים.
- מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל. לאחר הזהבת הבצל מוסיפים את העוף ומשחימים משני הצדדים.
- מוסיפים את פרחי הכרובית מעל העוף.
- מכינים את הרוטב: מערבבים היטב בקערית את המלח, הכורכום, הפלפל השחור והמים.
- יוצקים את הרוטב לסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן