שקשוקה טונה עם אריסה של משה שגב

מי לא אוהב שקשוקה? השף משה שגב משדרג את המנה הפופולארית והאהובה ומכין שקשוקה טונה עם אריסה. רק חלה טרייה ליד ואתם מסודרים
מי לא אוהב שקשוקה? השף משה שגב משדרג את המנה הפופולארית והאהובה ומכין שקשוקה טונה עם אריסה. רק חלה טרייה ליד ואתם מסודרים
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    18 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 340.6 קק״ל 1362.2 קק״ל
    פחמימות 18.3 גרם 73.1 גרם
    שומן 22.9 גרם 91.5 גרם
    נתרן 1243.0 מ״ג 4971.9 מ״ג
    חלבון 18.4 גרם 73.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 19.2 גרם
    כולסטרול 444.2 מ״ג 1776.6 מ״ג
    סידן 209.6 מ״ג 838.3 מ״ג
    ברזל 7.3 מ״ג 29.1 מ״ג
    אשלגן 1264.3 מ״ג 5057.2 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    18 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 340.6 קק״ל 1362.2 קק״ל
    פחמימות 18.3 גרם 73.1 גרם
    שומן 22.9 גרם 91.5 גרם
    נתרן 1243.0 מ״ג 4971.9 מ״ג
    חלבון 18.4 גרם 73.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 19.2 גרם
    כולסטרול 444.2 מ״ג 1776.6 מ״ג
    סידן 209.6 מ״ג 838.3 מ״ג
    ברזל 7.3 מ״ג 29.1 מ״ג
    אשלגן 1264.3 מ״ג 5057.2 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קוצצים את השום. חותכים את העגבניה לקוביות קטנות. קוצצים את עשבי התיבול. סוחטים את הלימון.
  2. מחממים שמן במחבת גדולה ועמוקה. מוסיפים שום, אריסה וטונה ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את שני סוגי העגבניות והפפריקה, מערבבים וממשיכים לבשל על אש נמוכה כ-20 דקות, או עד לקבלת רוטב סמיך ועשיר.
  4. מתבלים, מוסיפים את עשבי התיבול ומיץ לימון ומערבבים.
  5. שוברים את הביצים לתוך הרוטב הרותח, מכסים ומבשלים 10 דקות.
  6. מגישים עם חלה או לחם בצד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שקשוקה טונה עם אריסה של משה שגב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות