שקדים מסוכרים כמו בפריז

תמיד רציתם לדעת להכין שקדים מסוכרים כמו בפריז? קבלו מתכון פשוט וממכר שאפשר להכין גם עם בוטנים, או כל סוג אחר של פיצוחים שאתם אוהבים
תמיד רציתם לדעת להכין שקדים מסוכרים כמו בפריז? קבלו מתכון פשוט וממכר שאפשר להכין גם עם בוטנים, או כל סוג אחר של פיצוחים שאתם אוהבים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    47 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2970.4 קק״ל 2970.4 קק״ל
    פחמימות 46.7 גרם 46.7 גרם
    שומן 257.6 גרם 257.6 גרם
    נתרן 6.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    חלבון 105.6 גרם 105.6 גרם
    סיבים תזונתיים 62.5 גרם 62.5 גרם
    שומן רווי 24.1 גרם 24.1 גרם
    כולסטרול 21.5 מ״ג 21.5 מ״ג
    סידן 1348.6 מ״ג 1348.6 מ״ג
    ברזל 18.5 מ״ג 18.5 מ״ג
    אשלגן 3667.4 מ״ג 3667.4 מ״ג
    אבץ 15.6 מ״ג 15.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    47 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2970.4 קק״ל 2970.4 קק״ל
    פחמימות 46.7 גרם 46.7 גרם
    שומן 257.6 גרם 257.6 גרם
    נתרן 6.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    חלבון 105.6 גרם 105.6 גרם
    סיבים תזונתיים 62.5 גרם 62.5 גרם
    שומן רווי 24.1 גרם 24.1 גרם
    כולסטרול 21.5 מ״ג 21.5 מ״ג
    סידן 1348.6 מ״ג 1348.6 מ״ג
    ברזל 18.5 מ״ג 18.5 מ״ג
    אשלגן 3667.4 מ״ג 3667.4 מ״ג
    אבץ 15.6 מ״ג 15.6 מ״ג
    סגור

מתכון שהדבר הכי חשוב בו זה להחביא את הקופסא עם השקדים המוכנים וגם לזכור איפה החבאתם אותה… אפשר להכין גם עם בוטנים, או כל סוג של פיצוחים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

שקדים

ציפוי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מרתיחים מים וסוכר 2 דקות לסירופ (עד שהתערובת מתחילה לרתוח וכל הסוכר נמס).
  2. מוסיפים שקדים ומבשלים תוך ערבוב מתמיד כ-15-10 דקות על אש קטנה. בהתחלה השקדים יטבעו בסירופ, אחר כך הסירופ יתייבש ויתגבש לפירורים לבנים קטנים על כל שקד. ממשיכים לערבב כל הזמן, עוד כמה דקות טובות- לאט לאט הגרגירים הלבנים על כל שקד הופכים לזהובים ולבסוף נמסים לקרמל זהוב שעוטף כל שקד.
  3. מסירים מהאש ומוסיפים חמאה. מערבבים טוב טוב (החמאה תהפוך את השקדים למבריקים וקצת תפריד ביניהם).
  4. מיד מוזגים לדף סיליקון או 2 דפי אפייה משומנים ומפרידים בין השקדים- בידיים עטויות כפפות עבות (או 3 כפפות דקות על כל יד), או סתם בעזרת 2 כפיות - העיקר שהשקדים לא ייגעו אחד בשני עד שהם מתקררים אחרת הם נדבקים (אלא אם רוצים ממתק שקדים - ואז אפשר דווקא להניח להם להידבק).
  5. לציפוי סוכר שמאריך את זמן הפריכות- שמים בקערה סוכר וקינמון, מוסיפים את השקדים ומערבבים בידיים לכיסוי מלא.
  6. אחרי הקירור שומרים בכלי אטום ומחביאים טוב טוב.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שקדים מסוכרים כמו בפריז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות