שניצל ללא גלוטן ברוטב דבש והדרים

איילת הירשמן מפתיעה במתכון של שניצל ללא גלוטן - משתמשים בקמח תירס מתובל לציפוי השניצל ומגישים בליווי רוטב דבש מתקתק
איילת הירשמן מפתיעה במתכון של שניצל ללא גלוטן - משתמשים בקמח תירס מתובל לציפוי השניצל ומגישים בליווי רוטב דבש מתקתק
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    24 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 226.4 קק״ל 1358.2 קק״ל
    פחמימות 23.9 גרם 143.6 גרם
    שומן 11.9 גרם 71.4 גרם
    נתרן 987.9 מ״ג 5927.6 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 31.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 11.6 גרם
    כולסטרול 89.2 מ״ג 535.1 מ״ג
    סידן 25.9 מ״ג 155.7 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 108.6 מ״ג 651.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    24 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 226.4 קק״ל 1358.2 קק״ל
    פחמימות 23.9 גרם 143.6 גרם
    שומן 11.9 גרם 71.4 גרם
    נתרן 987.9 מ״ג 5927.6 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 31.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 11.6 גרם
    כולסטרול 89.2 מ״ג 535.1 מ״ג
    סידן 25.9 מ״ג 155.7 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 108.6 מ״ג 651.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב דבש והדרים

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. קוצצים דק את הפטרוזיליה.
  3. מכינים את השניצלים: מכינים קערה שטוחה עם קמח התירס, מוסיפים פפריקה, 1/2 כפית מלח ושמן זית ומערבבים.
  4. מכינים קערה שטוחה נוספת ושמים בה את הביצים, החרדל, המיונז, הדבש, הפפריקה, הפטרוזיליה ו-1/2 כפית מלח, מערבבים וטורפים היטב.
  5. טובלים כל נתח עוף בקערת הביצים ומעבירים לקערת קמח התירס. מסדרים בתבנית בשכבה אחת.
  6. אופים 15 דקות, במהלכן הופכים את השניצלים בתבנית כדי שיזיהבו היטב גם מהצד השני. מוציאים.
  7. מכינים את הרוטב: שמים את כל מרכיביו בקערה ומערבבים היטב במזלג עד שהוא מתאחד. טועמים ומתקנים את התיבול. מגישים עם השניצל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שניצל ללא גלוטן ברוטב דבש והדרים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות